rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Šaputanje nije prošlo ko kokodakanje onomad. Moramo neku bolju onomatopeju da smislimo. Zorica Marković obrcgr obrcgr.
realno 24 mesto, on nije pobjedio ni na tvt ni kod ziri na pze, trebao je čestitati sweden, a ne da izigrava neka budalestina i pravac kod kaarija 😒

FwbEtjHX0AAZhFG

Lepo.

@Milica

Šteta što Luka nije uspeo da uđe u UK top 100 charts.. To bi mu pomoglo malo.. 12 pesama sa ove esc je ušlo, postavio sam u švedskoj temi..

Nadam se da bi i ovo što je uradio trebalo da bude dovoljno da počne koncertnu aktivnost u Londonu 🥰
(To svojevremeno nije uspelo nekim našim rok muzičarima 90ih, koji su bili ograničeni na neki jugo klub...)
Travis je spominjao neki headline show...

Fwa09cxaYAkY5zD

Jutarnja kafa:
FweW4AEaYAA9yIp

Nadam se da sad organizuju merch sa jastogom na sajtu, i da će tu uložiti neki prvi novac od SMSS...

Jasno mi je da treba vremena kako za dobar dizajn (koji se očekuje od Luke lol) tako i za nabavku (naručivanje svake sitnice i dalje traje sumanuto dugo)...

Ljudi su za ESC sami štampali jastoga na majice i jakne... pravili raife...

Svakako ne može da nastavi karijeru samo sa rizlama od mercha lol

Pa sad kada je prošla Evrovizija, pitanje je da li su ljudi zainteresovani za te simbole u vidu reklamnog materijala. A nažalost, dizajn bolje da se poveri nekom drugom, jer dizajn promotivnog CD-a koji su radili Vasso Vu i Luka nije bio dobar :(.

Spominjao si problem sa štampom...
Misliš da i sam dizajn nije bio dobar?

Fanovi Evrovizije sigurno da nisu zainteresovani...
Mada mislim da je Luka stvorio neku bazu svojih fanova koji će mu ostati verni i posle Evrovizije...

Kratka animacija:

Ja vih bogami išao na nešto klasičnije malo, na engleskom jeziku, sa dobrim vokalom, dogodine.. Nisam siguran da je organizovanje festivala najbolja opcija..
Mislim, Alika Milova je na primer pobedila Eesti Laul, ali to bi se ovde izgleda malo teže desilo..
Em ako je tako, može novac za organizaciju festivala da se preusmeri u tu konkretnu pesmu koja je odabrana, da se dobro radi sa izvođačem na tome.. Da se uzme dobar tekstopisac za engleski jezik..itd, itd..

Napokon imamo krsten festival koji iz godine u godinu sve cvrsce stoji na nogama, ljudi se navikavaju da biramo predstavnika preko tog festivala i neko hoce da ga ukine... 💀
A Alika je ocajan primer, mi da smo poslali tako nesto ne bi preslo 40 poena od zirija.

Misliš da i sam dizajn nije bio dobar?
Da, prilično je loše ono ispalo. Ne izgleda kao da je problem samo do štamparije. Boldovana slova, jedva čitljiva, slika u sredini knjižice gde je Luka sa plesačima (ono sa kraja nastupa kada stanu), prvi zdesna plesač isečen na pola, a Lukino rame i noga duplirani itd.

Back