A zašto je to tako?A Alika je ocajan primer, mi da smo poslali tako nesto ne bi preslo 40 poena od zirija.

A zašto je to tako?A Alika je ocajan primer, mi da smo poslali tako nesto ne bi preslo 40 poena od zirija.
Razumem, mada su mi i to više tehničke cake, stvari koje dolaze s praksom...Da, prilično je loše ono ispalo. Ne izgleda kao da je problem samo do štamparije. Boldovana slova, jedva čitljiva, slika u sredini knjižice gde je Luka sa plesačima (ono sa kraja nastupa kada stanu), prvi zdesna plesač isečen na pola, a Lukino rame i noga duplirani itd.
Kako tehničke cake a skroz omašiš dizajn? To su osnove, a ne cake... Nije ni važno na kraju, možda su odradili na brzinu, iako su imali dva meseca, i to onako baš najosnovnije su stavili, ništa što bi trebalo da bude izazov.Razumem, mada su mi i to više tehničke cake, stvari koje dolaze s praksom...
Zaboravio si Sjevernu Makedoniju i Tamaru@MilanB
Svašta..ja baš ne vidim to tako. Ako je pesma jury friendly i donosi kvalitet, mislim da će biti "nagrađena" odakle god bila, u biti (znači manje ili više), Albanija je bila baš ethnic ove godine i to znamo da nije jury friendly, to im uvek najviše i zameram, Poljska, realno, najrealnije, vokal je shit, to je potpuno normalno i pravedno da žiri ne glasa, o Hrvatskoj 2023 i žiriju neću ni da govorim, apsurdno je...
Pa etoima dijasporu, kad je slala jury friendly stuff, glasali su je..
Iako znam šta ljudi misle, ja i dalje stojim iza toga da to nema veze sa njenom pobedom..Zaboravio si Sjevernu Makedoniju i Tamaru
Ali to je možda bilo zbog ovog "Sjeverna"![]()
Naprosto, odista loši pokušaji, jbg..Ne govorim o ovoj godini, nego generalno.
Ali dobro, kao što rekoh - ko ne vidi kako žiri glasa, verovatno ne želi da vidi.
Ne postoje jury friendly pesme, već države.
Prilagođavali smo se sa Shelter i In too Deep (koju je inače kompovao taj jury friendly Bugarin) pa se nismo proslavili. Tako da stvarno ne shvatam o čemu se stalno vrti priča?
Ok, mada meni je iskreno teško zamislit da Hrvatska ili Srbija pobijede kod žirija sa ProudIako znam šta ljudi misle, ja i dalje stojim iza toga da to nema veze sa njenom pobedom..