rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I evo, krećemo opet istu temu...

Nećemo ostvariti dobar rezultat kod žirija ma šta god poslali. Jednostavno, dosadna je ta tema i uopšte ne treba razmišljati o tome. Jasno je kako i za koga žiri glasa, ne treba da se pravimo ludi. Ko to ne vidi, verovatno ne želi da vidi. Treba da šaljemo ono što imamo, bez ikakvog povlađivanju ukusu bilo koga. Nikakvo namensko pravljenje pesme da bi se dopala žiriju nije potrebno. I dalje sam stava da nam ne treba pesma na engleskom jer ne garantuje bilo kakav bolji rezultat.

A zašto se glasa za Estoniju na primer, a ne za Srbiju?

@MilanB

Svašta..ja baš ne vidim to tako. Ako je pesma jury friendly i donosi kvalitet, mislim da će biti "nagrađena" odakle god bila, u biti (znači manje ili više), Albanija je bila baš ethnic ove godine i to znamo da nije jury friendly, to im uvek najviše i zameram, Poljska, realno, najrealnije, vokal je shit, to je potpuno normalno i pravedno da žiri ne glasa, o Hrvatskoj 2023 i žiriju neću ni da govorim, apsurdno je...
Pa eto 🇧🇬 ima dijasporu, kad je slala jury friendly stuff, glasali su je..

Last edited:
Da, prilično je loše ono ispalo. Ne izgleda kao da je problem samo do štamparije. Boldovana slova, jedva čitljiva, slika u sredini knjižice gde je Luka sa plesačima (ono sa kraja nastupa kada stanu), prvi zdesna plesač isečen na pola, a Lukino rame i noga duplirani itd.
Razumem, mada su mi i to više tehničke cake, stvari koje dolaze s praksom...

😆

Nečemu u čemu učestvuješ moraš se valjda i prilagođavati, a ne kao, sve tako kako je, i očekujem nešto... Ne znam.. 🤔

Razumem, mada su mi i to više tehničke cake, stvari koje dolaze s praksom...
Kako tehničke cake a skroz omašiš dizajn? To su osnove, a ne cake... Nije ni važno na kraju, možda su odradili na brzinu, iako su imali dva meseca, i to onako baš najosnovnije su stavili, ništa što bi trebalo da bude izazov.

@MilanB

Svašta..ja baš ne vidim to tako. Ako je pesma jury friendly i donosi kvalitet, mislim da će biti "nagrađena" odakle god bila, u biti (znači manje ili više), Albanija je bila baš ethnic ove godine i to znamo da nije jury friendly, to im uvek najviše i zameram, Poljska, realno, najrealnije, vokal je shit, to je potpuno normalno i pravedno da žiri ne glasa, o Hrvatskoj 2023 i žiriju neću ni da govorim, apsurdno je...
Pa eto 🇧🇬 ima dijasporu, kad je slala jury friendly stuff, glasali su je..
Zaboravio si Sjevernu Makedoniju i Tamaru 🤩
Ali to je možda bilo zbog ovog "Sjeverna" 🙁

Ne govorim o ovoj godini, nego generalno.
Ali dobro, kao što rekoh - ko ne vidi kako žiri glasa, verovatno ne želi da vidi.
Ne postoje jury friendly pesme, već države.
Prilagođavali smo se sa Shelter i In too Deep (koju je inače kompovao taj jury friendly Bugarin) pa se nismo proslavili. Tako da stvarno ne shvatam o čemu se stalno vrti priča?

Zaboravio si Sjevernu Makedoniju i Tamaru 🤩
Ali to je možda bilo zbog ovog "Sjeverna" 🙁
Iako znam šta ljudi misle, ja i dalje stojim iza toga da to nema veze sa njenom pobedom..

Ne govorim o ovoj godini, nego generalno.
Ali dobro, kao što rekoh - ko ne vidi kako žiri glasa, verovatno ne želi da vidi.
Ne postoje jury friendly pesme, već države.
Prilagođavali smo se sa Shelter i In too Deep (koju je inače kompovao taj jury friendly Bugarin) pa se nismo proslavili. Tako da stvarno ne shvatam o čemu se stalno vrti priča?
Naprosto, odista loši pokušaji, jbg.. 😬

Naravno, ali zato Estonija vanvremenski hit... ma daj molim te. Ja sam bio jedan od retkih kojem je ta pesma bila ok. Većini je bila smor, uključujući i tebe. I sad odjednom, sve je bilo čarobno. A sve zato što je prošla dobro kod žirija, da nije druga bi priča bila.

*sačuvajte minimum dostojanstva gif

Pa eto i 🇦🇿, nagradi ga žiri kada donese vokal, kada servira nešto kvalitetnije..
Čak i naš 12 poena 2022 u finalu..
A dosta govori i rezultat kod žirija za 🇬🇧 2022 i 2023, kada se uporedi...

Izvinjavam se ako je dosadno nekome, ako je potrebno da se obriše i krši prvaila, neka se obriše..

Back