rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Definitivno ziriji nastavljaju tradiciju i daju nam malo poena. Ove godine nema ni Crne Gore ni Makedonije, pa ni Bugarske sto znaci jos manje poena. Na televotu po meni mozemo biti na levoj strani tabele.
I dalje stojim na tome da je vokal problem, nažalost, ovde nema elemenata pevačkih dovoljno, ima jako malo svega što se vokala tiče....mislim da će naš žiri ove godine dati baš dosta poena 🇮🇹 i 🇪🇸 u finalu.. Te dve numere imaju najviše pevačkih elemenata...čak mislim da će Švedska dobiti 12, a Italija i Španija 10 i 8 od našeg žirija, baš me zanima.. :)

Definitivno ziriji nastavljaju tradiciju i daju nam malo poena. Ove godine nema ni Crne Gore ni Makedonije, pa ni Bugarske sto znaci jos manje poena. Ukljucujuci televote po meni mozemo biti na levoj strani tabele.
Ne znam kako cemo proci,u Srbiji se ziriju u polufinalu nije svideo,pa posle ovi koji su u finalu glasali su mu davali svi mahom 12 i 10 poena,znaci moguce da zavisi id samih clanova zirija,ako budu clanovi zirija koji nisu u fazonu samo balada i vokala onda ce ok proci,ako budu samo to cenili onda Loreen pobedjuje lagano,plus ocekujem Svajcarsku visoko kod zirija kao i Holandiju to su top3 zirija verovatno u finalu kod zirija ako udju svi u finale..

Uh, uh, polako nismo još ni čuli 🇳🇱 i SWI uživo, ni jednu notu..

Hrvatska publika 12 Srbiji kao i obicno.

A Srbija Hrvatskoj... nemam pojma jer 2016. i 2017. su mi pokazale da mi znamo biti dosta nepredvidivi kad je Hrvatska u pitanju.

Nina Kraljić je bila nepoznata u Srbiji, a i Jacques skoro pa isto nepoznat.

Nina Kraljić je bila nepoznata u Srbiji, a i Jacques skoro pa isto nepoznat.
Ovo je dobra opaska.

Srbija voli Let 3, videlo se to i po kreativnom tumačenju pesme ne bi li se ukalupila u sopstveno ideološko opredeljenje...

Ovo je dobra opaska.

Srbija voli Let 3, videlo se to i po kreativnom tumačenju pesme ne bi li se ukalupila u sopstveno ideološko opredeljenje...
Ma pričamo o žiriju, ne o publici.. :)

Haha da @Milica zapravo sam pitao i za žiri i za publiku, ali u tom momentu sam kazao za žiri naš ka Hrvatskoj, za koji mislim da neće dati poene istoj..

A let 3 je poznat? 😂
Pa zapravo jeste? Nije sad nikad bio megapopularan, ali znaju i slušaju ljudi ovde itekako.
Ja se sećam da su se stalno vrteli na MTV Adria onomad, pa su obradili onu pesmu Šabana Šaulića i to je bilo šire primećeno, itd. I kao godinama unazad ljudi oko mene citirali ku*cem u čelo i riječke najbolje su čke.

Nešto mi govori da ćemo mi neočekivano dobro proći kod žirija ove godine....

Al ga napljuva Stamenovka na K1
Zena se tako izlupetala, a ni voditelji nisu pripremljeni. Kaze ne slusa se dobra muzika, vec je to sad koncept te se gleda. Slusali bi je da ima nesto od nje da se cuje ali zena otpeva dva covera na pocetku emisije posto joj je repertoar ubog. Sa “muzikom u prstima” bi trebalo da zna da spotify gde se SAMO SLUSA vredi 15,20 biliona! Najveci hit joj je izjava da se mora znati ko je ko, izvodjaci koji su afirmisani, da jelte, izmedju redova imaju prednost 😂 pa i Bojana je bila guster kad se pojavila u odnosu na Biseru Velentanlic.

Pa biser voditelja: u Italiji je npr. voditelj “AmadeO” organizovao Sanremo. Ne, some, Amadeus je umetnicki direktor festivala a ne samo voditelj. Prekinuh na pola. Sto mrzim kad druge tv pljuju zabavni program RTS-a i PZE.
Steta sto ne moze da se komentarise ispod videa.

Pritom taj isti K1 stvara gledanost i program na osnovu PZE i RTS-a. Gde je bre njihov zabavni program, ocekujem da Olja Klopka posalje fakturu za svaki minut emitovan na ustrb RTS-a. Olja, regulisi ovo molim te!

Pritom taj isti K1 stvara gledanost i program na osnovu PZE i RTS-a. Gde je bre njihov zabavni program, ocekujem da Olja Klopka posalje fakturu za svaki minut emitovan na ustrb RTS-a. Olja, regulisi ovo molim te!
Tako je. Sve gosti koji su ucestvovalk na PZE ili koji se pitaju sta misle o PZE. Sto ne naprave oni neki muzicki festival ili takmicenje i iznesu ga ako je to lako.

Last edited:
Ma i Igor Simic je slicno nesto srao na Grand TV i njemu je favorit Stefan Shy lol

Ali koliko ti ljudi imaju uzak pogled na to sta je "pesma" a sta nije "pesma".

Sta uopste znaci da SMSS nije pesma? Sta je?

Back