Jedino umeju da naprave dva sata loseg programa za 50 000 evraTako je. Sve gosti koji su icestvovali na PZE ili koji se pitaju sta misle o PZE. Sto ne naprave oni neki muzicki festival ili takmicenje i iznesu ga ako je to lako.
Dobice Srbija ove godine dobre poene zirija. Igraju tu ulogu i neke druge stvari.@omikron
Nemoj se začuditi i ljutiti ako žiri opet slično kao Konstrakti da i sada, ili i manje malo čak.. Ne mogu da kažem baš tako kao oni da nije pesma, ali da fali vokala, da fali pevačkih elemenata, to je sigurno..
Acu Šmrkasa ahahaJedna pristojna i fina poruka od forumasa za Stamenovku, Radovicku, Karleusu, Malu Niskolic, Acu Smrkasa, Igora nebitnog Simica i ostale
View attachment 5196
Bice tesko da Luka dogura do tih poena,takvi ili mnogo veci poeni uglavnom su rezervisani samo za Žeksa,ali Žeks se naljutio što je uvek na 2. i 3.mestu i kod žirija i publike i više ne želi da učestvuje,tako da slavićemo 11.mesto žirija prošle godine i 8.mesto u polufinalu kao što Hrvati slave bronzu na svetskom u fudbalu..Pa dobro kao Konstry da prođe sa jury je i više nego dobro..![]()
Omikrone,izvini ali gde ti ovde vidiš sličnosti molim te izmedju Makedonije 2019.godine i Srbije 2023.godine bukvalno kao da si poredio Milana Mladenovića i Micu Trofrtaljku nidje vezee značii...lolPa kad bi bio 11. kod zirija i plus od publike ce verovatno biti u TOP 10 to je dovoljno ali mislim da ce kod zirija Srbija ok proci kao Makedonija 2019. Ne pobeda ali slicni kriterijumi ce biti uzeti u obzir lol
Pa sta mislis kako je pobedila Makedonija kod zirija? LolOmikrone,izvini ali gde ti ovde vidiš sličnosti molim te izmedju Makedonije 2019.godine i Srbije 2023.godine bukvalno kao da si poredio Milana Mladenovića i Micu Trofrtaljku nidje vezee značii...lol
Pa politika.Meni ta Makedonija 2019. nije jasna nimalo. A prethodne pesme su mi čak favoriti bili.
Makedonija 2019.godine je "Rise like a phoenix" na Tamarin način..Meni ta Makedonija 2019. nije jasna nimalo. A prethodne pesme su mi čak favoriti bili.
Mislis jer je je gej??Ja ti kazem da ce se on bolje plasirati od Konstrakte kod zirija pa ti sad to tumači kako hoces hah
Pa politika.
Ma ja mislim da su ih jednom častili, kao valja se nekad.Pa politika.
Nijedna me nije dirnula.Makedonija 2019.godine je "Rise like a phoenix" na Tamarin način..
A hoće li pojedinima stati mozak i ako ne prođe baš tako dobro?Pojedincima ovde ima mozak da stane ako kojim slucajem Luka prodje dobro kod zirija.