rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

@omikron

Nemoj se začuditi i ljutiti ako žiri opet slično kao Konstrakti da i sada, ili i manje malo čak.. Ne mogu da kažem baš tako kao oni da nije pesma, ali da fali vokala, da fali pevačkih elemenata, to je sigurno..

Konstri je isto falilo vokala celu pesmu pa smo lepo prosli kod zirija, nije sve samo u suvom pevanju

Nije, zato i kažem da može kao Konstry otprilike, ali možda čak i malo manje, videćemo..

@omikron

Nemoj se začuditi i ljutiti ako žiri opet slično kao Konstrakti da i sada, ili i manje malo čak.. Ne mogu da kažem baš tako kao oni da nije pesma, ali da fali vokala, da fali pevačkih elemenata, to je sigurno..
Dobice Srbija ove godine dobre poene zirija. Igraju tu ulogu i neke druge stvari.

Pa dobro kao Konstry da prođe sa jury je i više nego dobro.. :)

Jedna pristojna i fina poruka od forumasa za Stamenovku, Radovicku, Karleusu, Malu Niskolic, Acu Smrkasa, Igora nebitnog Simica i ostale

View attachment 5196
Acu Šmrkasa ahaha
Inače idalje se smejem kada se setim kako je Maja pljuvala Danicu Krstić,a evoo glavu stavljam na panj odmah momentalno da je Maja bila ljubomorna na nju,em je mladja,em sladja,em dobro peva,em zgodnija,lepša,bolje gradjena,znači baš se vidi da ljubomora izvire iz Maje Nikolić bukvalno posvetila jedno pola sata na TV-u govoreći o maloj Danici Krstić koja joj može biti ćerka maltene unuka bratee no comment koji kompleksi..Karleusa ljubomorna na malog Luku,uzas znacii..

Pa kad bi bio 11. kod zirija i plus od publike ce verovatno biti u TOP 10 to je dovoljno ali mislim da ce kod zirija Srbija ok proci kao Makedonija 2019. Ne pobeda ali slicni kriterijumi ce biti uzeti u obzir lol

Pa dobro kao Konstry da prođe sa jury je i više nego dobro.. :)
Bice tesko da Luka dogura do tih poena,takvi ili mnogo veci poeni uglavnom su rezervisani samo za Žeksa,ali Žeks se naljutio što je uvek na 2. i 3.mestu i kod žirija i publike i više ne želi da učestvuje,tako da slavićemo 11.mesto žirija prošle godine i 8.mesto u polufinalu kao što Hrvati slave bronzu na svetskom u fudbalu..

Pa kad bi bio 11. kod zirija i plus od publike ce verovatno biti u TOP 10 to je dovoljno ali mislim da ce kod zirija Srbija ok proci kao Makedonija 2019. Ne pobeda ali slicni kriterijumi ce biti uzeti u obzir lol
Omikrone,izvini ali gde ti ovde vidiš sličnosti molim te izmedju Makedonije 2019.godine i Srbije 2023.godine bukvalno kao da si poredio Milana Mladenovića i Micu Trofrtaljku nidje vezee značii...lol

Meni Makedonija bila prvi favorit za pobedu te godine pa sam bio odusevljen,mislim da se i ziriju dopala to je sigurno,ali je imalo dosta uticaja zbog politike,medjutim mislim da pesma i vokal svakako jesu bili dosta dobri i da je zasluzila mnogo vise od publike.
Sve je to ok,ali kakve to veze ima sa nama,zasto mislis da cemo mi dobiti toliko poena i biti prvi ili u vrhu zirija,mi niti imamo vrhunski vokal niti imamo baladu,niti smo politicki trenutno aktuelni,mi cak nismo idalje ni sankcije Rusima uveli,a kamoli priznali zvanicno Kosovo(mislim sustinski jesmo,ali zvanicno kao nismo idalje bla bla truuć)...

Inače izvinjavam se Milanu Mladenoviću i Mici,pošto su ljudi i pokojni,zaista neumesno je njih dati za primer,hajdee reći ću recimo kao da porediš Tonija Cetinskog i Nadu Topčagić

Meni ta Makedonija 2019. nije jasna nimalo. A prethodne pesme su mi čak favoriti bili.

Nema šta nije ti jasna, nije tvoj ukus naprosto, a kvalitet ima, to je kao kad bih ja rekao da mi nije jasna Norveška te godine koja je dobila televoting, jer se meni osobno ne dopada, ali svakako vidim i čujem wide audience appeal.. :)

Meni ta Makedonija 2019. nije jasna nimalo. A prethodne pesme su mi čak favoriti bili.
Makedonija 2019.godine je "Rise like a phoenix" na Tamarin način..

Ja ti kazem da ce se on bolje plasirati od Konstrakte kod zirija pa ti sad to tumači kako hoces hah

Pa politika.
Mislis jer je je gej??
Pa cekaj koliko je do sada bilo LGBT pa kako su prosli evo ti Dana international 2011.godine?? Irska 2019.godine?? Francuska onaj uzas iz 2019.godine??
To samo u poslednje vreme moze mahom balada lepo proći Konchita u tom fazonu,ovakva pesma bas nije pesma za žiri,realno kad Nevena i Sanja ništa kod žirija ne uradiše,ondaa ovo tek deluje da nema nimalo šanse..

Back