rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa izjavio je on da već ima spremnu akustičnu veriju, samo da će videti kad tačno da je objavi.
A valjda ne bi pravio onaj konkurs i glasanje za kaver remiksa da ne planira da objavi i to.
Tako da je valjda izvesno da će biti obe stvari, samo se ne zna kad.

VREMEEE!!

2648303_marinkovic-maja-sat.gif

Ne znam, zato sto je nas predstavnik, pa samo njega pratim, ali da li se ranije o nekom predstavniku, ili mozda neki drugih od ove godine, pravili toliki fan artovi i slicno, i to uglavnom rade stranci, koliko sam primetio?

Pa za Bojanu, Sanju i pogotovo Tijanu sigurno ne.
Iskreno bojim se da ne bude na kraju da nista ne uradimo,toliko reakcija i svega podigla se prasina,da se ipak ne razocaramo u maju na kraju i ispadnemo.
Pesma koju saljemo uopste nije neka sigurica i pesma koja ima prodju,bukvalno vise je evrovzijski i onaj KONJ bio nego ovo...
Bilo je nekim strancima zabavno smesno veselo ovako i melodicno cak su komentarisali..

Ne znam, zato sto je nas predstavnik, pa samo njega pratim, ali da li se ranije o nekom predstavniku, ili mozda neki drugih od ove godine, pravili toliki fan artovi i slicno, i to uglavnom rade stranci, koliko sam primetio?
Samo za Konstraktu od nasih

Samo za Konstraktu od nasih
A za Hurricane kao nije bilo lozenje milioni i rekordi po broju pregleda lajkova,shar-ova, pisalo se hvalospeva na youtube bukvalno u prvih 50 komentara na njihovu pesmu,jedno 33 su bila MINIMUM BEOGRAD 2021,a potom i BEOGRAD 2022,kraljice nasee,vi ste pobednice,najbolja pesma svih vremena,takodje imale recimo 15 miliona pregleda za nastup u polufinalu evrovzije,da ne pominjem za spot loco loco na njihovom zvanicnom kanalu,ili za Hasta la vista,cak i na top listama nisu lose stajale,veci hajp imale 50 puta nego Nina,Nevena Bozovic,Bojana Stamenov ZAJEDNO..a prosle losije i to dosta uglavnom losije od svih nabrojanih...

A od stranih?

Btw imas li neke primere mozda, bas me zanima kako je izgledao? :D
Od stranih gomila. Msm od ovih popularnijih. Znam da je Ukrajina 2021 imala dosta toga.

Ali obično ove netipicne pesme to privlače, ne klasične pop pesme toliko

Smucice im se ta iz Izraela vrlo brzo. Meni se ionako gadi, skroz mi je antipaticna.

Izrael ulazi u top 10 lol neće se nikome smučiti. Već vidim da će zapaliti scenu nastupom.

Back