rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pravo je pitanje kako se Maja razume u sve ovo, kako ona zna detaljno da objasni ko je taj Lucifer i ostale gluposti.
Ona se ne razume ni u šta i ni za šta nije stručna to je evidentno,ali voli da "pogleda" bukvalno ti ili ja smo stručniji od nje da govorimo o tome ili bilo koja random osoba..
Žena je baš žešća seljanka...

Kad se sabere sve ima o Maji ovde brat bratu jedno 10-ak strana... 😎
b7ce622f9337e374a1b615c4ca3e061ba86ff943.gifv

Pa ono i za Una Voce per San Marino se pisale strane i strane... ;)

Pa ono i za Una Voce per San Marino se pisale strane i strane... ;)
Pa dobro to je NF zemlje koja se takmiči 2023. na ESC..ali nema veze, ne smeta meni Majče. Ne znam Luki, ako čita. 🤭

Maja je samo ljubomorna jer je Luka svojim nastupom uspeo da prizove Lucifera, a ona je na nastupu na Beoviziji imala dva oborena školska stola preko kojih je bio stolnjak, nakon čega je rekla da je nastup svetski, nikad viđen i da su se 6 nedelja spremali.

Dešavalo se da konačnu verziju čujemo tek na ESC-u, kao npr. Francuska 2019.
Nisam primetio razliku osim spustenog tonaliteta.

Pre bih rekao Izrael 2011. i Izrael 2019, za te dve smo culi bas finalne verzije na samom ESCu. Cak ni na zvanicnom CDu nisu smestene te dve bas finalne verzije.

Podsetite me da do kraja Evrovizije ne čitam komentare ispod Lukinih videa 🥶 Strašno je, jezivo i tragično koliko je značajan deo naroda truo, neobrazovan, zao i ozbiljno mentalno i duševno bolestan…

Najvećim delom smo sami krivi za stanje u državi. Kakav narod, takva i država. JE-ZI-VO.
Ovo. Sve same nspacene i presvete i isfrustrirane zene i nezadovoljni vecito nesrecni muskarci u Srbiji. Tuzno al istinito.

Luka na kraju ne ide ni na jedan pre party? Liste ucesnika se vec potvrdjuju...

Izdvojio je London u intervjuu za Danas, a za ostalo je rekao da bi voleo...

Verovatno su tek sad shvatili koliko malo vremena ima, ako misle da objavljuju i remix sa izabranim coverom, i spot, i eventualno akustičnu verziju koja već postoji, i svi pre-party, i da spremaju nastup...
Zapravo ima vrlo malo vremena...

Žena je doslovno prostitutka i j*ebe se sa našim gastarbajterima/ masnim majstorima i zanatlijama u Cirihu za pare 😭
Evo kako je spopadala još Marka Miloševića. Iz nekog novinarskog članka:

Muke malog Marka sa srpskim pevaljkama – Maja Nikolić: Volela bih da me oženi

....

Goran Pajić otkriva da je slična romansa bila i sa drugom poznatom pevačicom, Majom Nikolić za koju tvrdi da je „obletala“ oko Marka, a kasnije je u medijima to demantovala i tvrdila da je istina potpuno drugačija i da je on nju progonio.

„Nije baš tako. Kada je Marko bio povređen na auto-trkama, ona je došla na VMA utegnuta na štiklama koje su lupkale hodnicima u zgradi VMA. Sačekali smo je ispred apartmana gde je Marko bio smešten, sačekali smo je kolega i ja, koji je dežurao ispred apartmana. Sa nama je bio takođe dežurni smene u jedinici Zoran Srdić. Ja sam joj rekao da sačeka, da ga pitam da li može da ga poseti, jer sam ja znao da mu je devojka u apartmanu.

Ušao sam i rekao: „Marko imam nešto službeno da ti prenesem“, na šta je on rekao Milici da se udalji u drugi deo apartmana i ja sam mu preneo da je Maja Nikolić ispred. On je, iako povređen, bukvalno poskočio na krevetu i rekao mi:
– Ona nije normalna, molim ten reci joj da imam bolove i da će vizita, da ne mogu sad da je primim, da ću joj javiti kad da dođe i da je odvezete gde ona hoće.

Ja sam izašao iz apartmana to joj preneo, a ona je rekla:

– Molim vas puno ga pozdravite i ja ga mnogo volim“.

Kolega Zoran Srdić i ja smo je povezli, sedela je pozadi, bili smo sa zastavom 101, odvezli smo je na Voždovac. Sve vreme puta je pričala o Marku i u jednom trenutku pre nego što smo stigli na odredište, ulicu koju je ona rekla prokomentarisala je:

– Ja njega puno volim, ja bih volela da me on oženi, molim vas razgovarajte sa njim.

Ne znam je li istina ali ovo tako liči na nju. Ona je baš ono neki manijak-progonitelj.

Back