rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Interni izbor Luke bi bio PR katastrofa, a 2016 je stanje bilo jos gore po tom pitanju.

Sad ovako je ipak dosta lakse.
Nije bas nesto lakse,prosecan Srbin koji gleda PZE23 samo finale da je odgledao uglavnom u toku emisije i nakon toga i u komentarima je u fazonu: Peder bal,evrovzija se i pretvorila u sastajaliste gejeva i lezbejki,otisao je svet u 3 lepe..
Moj stav o ovome ako gledam evrovziju 2022.godine mi mozda i jeste bilo krindz licno meni je Izraelac prosle godine bio smesan realno sam tada bio kod sestre secam se u NS-u jos neko drustvo je stiglo i reko hajde drugo polufinale zajedno da pogledamo pre svega se lozili zbog Konstrakte,jer se svi loze, i u pocetku nastupio Izrael valjda bas pre nasc svi su pali u trans kada su ga videli,ali zato najvece smejanje padanje po podu i suze u ocima od smeha smo imali kad smo videli onog ludaka iz San Marina,ono jahanje bikova je definitivno nesto najludje sto je iko ikada uradio onaj rog sto je drzao pa mu posle i ispao secam se nakon nastupa valjda,znacii ono je bila komedijaa..
Bukvalno likovi presli igricuu i jos onaj iz Australije sa srceparajucom pesmim i drhtavim glasom,sto rece moj zet: "Pa kakvaa je ovo pesma i plakanjee,paa daaj jbt ja ne volim evrovziju,ali kontaam daj muu pree nesto razdragano,veselo neštoo,kakvi su vam ovo tekstovii brate?? to mu je bio komentar ahahah inace on ima i svoj bend lokalni,sada nov osnovao i u drugom je tripu pank zapravo alternativni rok i pank-rok fazon,pa mui je ESC ne samo parada kiča i sunda posebno poslednjih godina mu je vasar,nego su mu lose pesme bile te koje je cuo prosle godine i njanjave nekako,i iako nije pomno pratio samo konstraktu pazljivo gledao i to mu je dobra stvar zaista i lozio se da pobedjujemo sigurno,jer uvek nesto cudno originalno pobedi,ali za organizaciju Evrovziju je bio zgrozen kaze pravi vašar je bila italijanska evrovzija jako losa organizacija i show..

Sa Wiwi-ja:

Who is your favourite male solo act at Eurovision 2023?

FINLAND: KÄÄRIJÄ - "CHA CHA CHA"
31.99% (1,798 VOTES)

SERBIA: LUKE BLACK - "SAMO MI SE SPAVA"
15.98% (898 VOTES)

ITALY: MARCO MENGONI - "DUE VITE"
14.59% (820 VOTES)

CYPRUS: ANDREW LAMBROU - "BREAK A BROKEN HEART"
9.43% (530 VOTES)

MOLDOVA: PASHA PARFENI - "SOARELE ȘI LUNA"
7.44% (418 VOTES)

SWITZERLAND: REMO FORRER - "WATERGUN"
5.11% (287 VOTES)

BELGIUM: GUSTAPH - "BECAUSE OF YOU"
4.7% (264 VOTES)

DENMARK: REILEY - "BREAKING MY HEART"
4.4% (247 VOTES)

GREECE: VICTOR VERNICOS - "WHAT THEY SAY"
4.27% (240 VOTES)

ROMANIA: THEODOR ANDREI - "D. G. T. (OFF AND ON)"
2.09% (118 VOTES)

Total Votes: 5,620

Ne znam više kako da se nosim sa komentarima. U početku sam uspešno ignorisala sve, ali sve mi je teže.

Podsetite me da do kraja Evrovizije ne čitam komentare ispod Lukinih videa 🥶 Strašno je, jezivo i tragično koliko je značajan deo naroda truo, neobrazovan, zao i ozbiljno mentalno i duševno bolestan…

Najvećim delom smo sami krivi za stanje u državi. Kakav narod, takva i država. JE-ZI-VO.

Ne znam više kako da se nosim sa komentarima. U početku sam uspešno ignorisala sve, ali sve mi je teže.
Tako što prestaneš da ih čitaš i podsetiš sebe da komentari nisu ogledalo tebe i stvari koje se tebi dopadaju, već ogledalo ljudi koji ih pišu. Ogromna većina njih ne piše te komentare jer mrze konkretno Luku (verujem da ne znaju ništa o njemu), nego projektuju i pišu jer su zli, frustrirani, nesrećni i onda im je to izduvni ventil.

Što kaže Džinks, water off a duck’s back. Reči ne mogu da te povrede, može da te povredi samo to kako reaguješ na njih.

A257E697-0DF1-4EA2-9B50-989BEE26D15A.gif

Mudro zboriš, Reguluse.
Ti komentari su ogledalo našeg društva, to baš boli. Nije da ne znam gde živim, ali ne treba mi još i podsetnik.

Kad se baš izbedačim, teši me to što je bio blizu da dobije 12 od publike. Ima naaaaas 🤘🏼 a dežurni pljuvači su samo glasniji.

Tako što prestaneš da ih čitaš i podsetiš sebe da komentari nisu ogledalo tebe i stvari koje se tebi dopadaju, već ogledalo ljudi koji ih pišu. Ogromna većina njih ne piše te komentare jer mrze konkretno Luku (verujem da ne znaju ništa o njemu), nego projektuju i pišu jer su zli, frustrirani, nesrećni i onda im je to izduvni ventil.

Što kaže Džinks, water off a duck’s back. Reči ne mogu da te povrede, može da te povredi samo to kako reaguješ na njih.

View attachment 5257

Malo me je tokom takmičenja i nerviralo što se očigledno stezao, u strahu kako će Srbija da ga svari...

Tek sad vidim koliko je i on zapravo bio u pravu, i da jeste sve odigrao pametno i sa merom ❤️

Ko se još tako stezao do Evrovizije:

eurovision-ronela-hajati.gif

Pravo je pitanje kako se Maja razume u sve ovo, kako ona zna detaljno da objasni ko je taj Lucifer i ostale gluposti.

Back