Nije bas nesto lakse,prosecan Srbin koji gleda PZE23 samo finale da je odgledao uglavnom u toku emisije i nakon toga i u komentarima je u fazonu: Peder bal,evrovzija se i pretvorila u sastajaliste gejeva i lezbejki,otisao je svet u 3 lepe..Interni izbor Luke bi bio PR katastrofa, a 2016 je stanje bilo jos gore po tom pitanju.
Sad ovako je ipak dosta lakse.
Podsetite me da do kraja Evrovizije ne čitam komentare ispod Lukinih videaStrašno je, jezivo i tragično koliko je značajan deo naroda truo, neobrazovan, zao i ozbiljno mentalno i duševno bolestan…
Najvećim delom smo sami krivi za stanje u državi. Kakav narod, takva i država. JE-ZI-VO.
Tako što prestaneš da ih čitaš i podsetiš sebe da komentari nisu ogledalo tebe i stvari koje se tebi dopadaju, već ogledalo ljudi koji ih pišu. Ogromna većina njih ne piše te komentare jer mrze konkretno Luku (verujem da ne znaju ništa o njemu), nego projektuju i pišu jer su zli, frustrirani, nesrećni i onda im je to izduvni ventil.Ne znam više kako da se nosim sa komentarima. U početku sam uspešno ignorisala sve, ali sve mi je teže.
Tako što prestaneš da ih čitaš i podsetiš sebe da komentari nisu ogledalo tebe i stvari koje se tebi dopadaju, već ogledalo ljudi koji ih pišu. Ogromna većina njih ne piše te komentare jer mrze konkretno Luku (verujem da ne znaju ništa o njemu), nego projektuju i pišu jer su zli, frustrirani, nesrećni i onda im je to izduvni ventil.
Što kaže Džinks, water off a duck’s back. Reči ne mogu da te povrede, može da te povredi samo to kako reaguješ na njih.
View attachment 5257
Inace samo da se nadovezem, Mozzart je kladionica a Mozart je kompozitor![]()
Kakve železnice?Eeeee da su joj dali Železnice Srbije onomad, ništa od ovoga ne bi bilo..![]()