rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Glasao...

Attachments

• Screenshot_20230319_204210_com.android.email.webp
    Screenshot_20230319_204210_com.android.email.webp
    148.7 KB · Views: 16
Podsetite me da do kraja Evrovizije ne čitam komentare ispod Lukinih videa 🥶 Strašno je, jezivo i tragično koliko je značajan deo naroda truo, neobrazovan, zao i ozbiljno mentalno i duševno bolestan…

Najvećim delom smo sami krivi za stanje u državi. Kakav narod, takva i država. JE-ZI-VO.

Podsetite me da do kraja Evrovizije ne čitam komentare ispod Lukinih videa 🥶 Strašno je, jezivo i tragično koliko je značajan deo naroda truo, neobrazovan, zao i ozbiljno mentalno i duševno bolestan…

Najvećim delom smo sami krivi za stanje u državi. Kakav narod, takva i država. JE-ZI-VO.
Nisam gledao za koji video mislis,sta su pisali za njega???

Filipov drug je isto baš talentovan:

I onaj sa referencom na Malog princa mi je genijalan...
Glasao sam za 8, 14 i 18. Ima još poneki ok, a dosta ih je suviše amaterski odrađenih. Bolje da je spremio do 5 predloga nego 25. Valjda će proći neki od ovih boljih, ali kako god, na kraju to je samo za digitalna izdanja remiksa. Biće bitnije kako odrade promotivni CD (nadam se da će ga raditi).

Nisam gledao za koji video mislis,sta su pisali za njega???
U suštini su se nakotili u komentarima ispod svakog videa i objave, ali najviše ih je ispod videa za pobednički nastup na PZE i ispod zvaničnnog videa na kanalu Evrovizije.

Ključne reči/sintagme su satanizam, demoni, Lucifer, obred/ ritual, gej agenda, novi svetski poredak, pravoslavlje, bolest, feminizirani muškarci, itd. Stotine i stotine istih komentara i teorija zavere.

Ubeđen sam da ti ljudi ne znaju ni šta je satanizam, jer nema veće ironije da ga ljudi optužuju da promoviše satanizam u pesmi koja je kritika na nihilizam i društvenu apatiju. Savremeni satanizam koji je pritom skoro u potpunosti utemeljen u Ničeovoj nihilističkoj filozofiji i koji uzdiže nihilizam i stavlja ga na pijedestal.

To je na nivou da neko kritikuje Let 3 da promovišu rat i nasilje u pesmi koja je kritika rata i diktatora 😭😭😭

U suštini su se nakotili u komentarima ispod svakog videa i objave, ali najviše ih je ispod videa za pobednički nastup na PZE i ispod zvaničnnog videa na kanalu Evrovizije.

Ključne reči/sintagme su satanizam, demoni, Lucifer, obred/ ritual, gej agenda, novi svetski poredak, pravoslavlje, bolest, feminizirani muškarci, itd. Stotine i stotine istih komentara i teorija zavere.

Ubeđen sam da ti ljudi ne znaju ni šta je satanizam, jer nema veće ironije da ga ljudi optužuju da promoviše satanizam u pesmi koja je kritika na nihilizam i društvenu apatiju. Savremeni satanizam koji je pritom skoro u potpunosti utemeljen u Ničeovoj nihilističkoj filozofiji i koji uzdiže nihilizam i stavlja ga na pijedestal.

To je na nivou da neko kritikuje Let 3 da promovišu rat i nasilje u pesmi koja je kritika rata i diktatora 😭😭😭
Let 3 su i u pocetku,a jos uvek ih optuzuju da propagiraju nemoral,blud,rat,ubijanje,krv,pederluk i da ismevaju proterane i ubijene Srbe...

Tek posle svih tih komentara sam shvatila da Olja jeste bila u pravu 2016., da bi Luku bilo teško predstaviti Srbiji interno, digla bi se kuka i motika, i nisam sigurna da bi to politički preživela :(

Zna nas maherka...

Sada je barem Luka dovoljno sazreo da može sve to da izdrži...

Najbolji odgovor:
best-hair-in-esc-v0-518pzo1gyroa1.jpeg

Back