rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

A čekaj, koji je tačno problem kakva je on osoba? Ide da napravi performans, ne ide da predstavlja svoje karakterne osobine.

A tek ovo za naciju, pa pun je narod još gorih foliranata od njega. Pa ovaj narod je Konstraktu nazivao satanistkinjom, prizivao Putina, izgovarao takve uvrede na njen račun. A kad je dobila 5. mesto svi su instant pojeli govna koja su izasrali i krenuli da je dižu maltene među žive svece.

Nema Luka šta da se prilagođava narodu, bolje nek sredi performans i nastup, nek ode tamo i pokida, pa da zapuši gubice stručnjacima sa Blica i devedesdvojke.

Ja problem ne vidim nigde, samo iznosimo činjenice i malo se zezamo. To što odmah skačete čim se kaže nešto što ne želite da čujete je vaš problem.

Nisu forumaši ništa odlučili @rintintin, on je takav kakav je. A mišljenje nacije u kontekstu Evrovizije više nije bitno, nacija je odlučila sinoć.
Svako je onakav kakav je lol, samo ne vidim poentu da nas to uopšte zanima, a kamoli da se lične antipatije projektuju u činjenice.

Ali stvarno kad bi tamo u aprilu negde izbacili Luke Black feat. Elena Kitić, to bi bio pun pogodak.. 😁
Svi bi mu mahali i poljupce slali na putu ka Liverpulu, i Marta i Mile, ma cela Srbija.. 😍
Ne može pre ESCa, biće u haosu.

Ali posle može posle sa Editom, ona ga je sad podržala :love:

Ili da stvarno bude autor nekog industriala za Zejnu :love:

• Love
Reactions: Mrm
Evo stručni štab Toma Kresović, Vinko Pandurević i Baki SPS Anđelković analiziraju Luke Black-a.

Sumnjam da bi sastanak sa patrijarhom pomogao sa dijasporom lol

Sto neko rece, dijaspora nam vecinski drugosrbijanska, stari gasteri ili zamrli ili se vratili da glodju ino-penzije u Srbiji.

Sto neko rece, dijaspora nam vecinski drugosrbijanska, stari gasteri ili zamrli ili se vratili da glodju ino-penzije u Srbiji.
Joj nije baš tako.. Mislim kako koja zemlja.. Znaš koliko glasača ima vladajuća stanka u inostranstvu.. Mislim baš radim u tom polju, baš za doajsporu, pa znam kakva je situacija.. 🥺

Što je najgore od svega, pesma iako ima dijametralno suprotno značenje od onog kakvo ove spodobe predstavljaju, ironija je u tome da je možda i bolje da mladi naraštaj treba da prespava svoj život, ukoliko planira da ostane u ovoj državi, nego da se valja u blatu odvratnosti i go***a, i otrova koje ova "televizija" servira godinama.

Tako je, a posetioci tezgi Dragane Mirkovic, Tee Tairovic itd. slabo prate ESC. Uraganke su poprilicno lose prosle na televotingu ako malo pogledamo ispod povrsine, koliko god da su bile devete. Tipa kod Grka i Rumuna, gde je ovaj zanr popularan, bili smo izmedju 16. i 19. mesta, Bugari nam dali samo 5 poena, Skandinavija izignorisala sem 2 boda iz Svedske, Nemacka i Italija po 2-3 boda valjda... I u dosta zemalja smo bili bottom 5 publike.

Inace, tipujem da ce Luka imati vise poena publike nego zirija.

Ja se pitam kako decku koji je bio podrumar do skoro ovo izgleda. Svi ga analiziraju i komentarisu. Treba sacuvati mentalno zdravlje.
Nadam se da mu veoma puca patka za mišljenje uvažene srpske javnosti a naročito klošarskih medija. Nek se on okrene svojoj pesmi i nastupu na velikoj sceni u Liverpulu a ne da ulazi u mulj i blato u kojem smo mi već decenijama.

Dobar je bio u jutarnjem programu.

Ako slučajno ostvari neki Top 5, neki dobar procenat ljudi koji ga sad pljuju će dizati performans u nebesa :LOL:

A čekaj, koji je tačno problem kakva je on osoba? Ide da napravi performans, ne ide da predstavlja svoje karakterne osobine.

A tek ovo za naciju, pa pun je narod još gorih foliranata od njega. Pa ovaj narod je Konstraktu nazivao satanistkinjom, prizivao Putina, izgovarao takve uvrede na njen račun. A kad je dobila 5. mesto svi su instant pojeli govna koja su izasrali i krenuli da je dižu maltene među žive svece.

Nema Luka šta da se prilagođava narodu, bolje nek sredi performans i nastup, nek ode tamo i pokida, pa da zapuši gubice stručnjacima sa Blica i devedesdvojke.
Hvala Bogu da posle 7, 8 strana pročitah jedan od malog broja smislenih i normalanih komentara. Hvala.👍
Čime se pojedini ovde bave i šta su u ovih prethodnih par strana ispisali tačnije nalupali se, je da povraćaš ali ono baš, baš na puna usta što bi rekli!
Nismo u biblioteci niti pozorištu, stoji, ali aman za aman ljudiiii !
Pojedini bi mogli 'ladno u Kurir ili Telegraf da se zaposle kao trač novinari, Miloše potegni svoje veze i kontakte molim te!
Olivera namestila pobedu Luki, skoro pa tvrdi lik i to ono nonšalantno pa do Lukine isfoliranosti za potrebe PZE. HALLO !???

Čitam pa ne verujem ! Kao da sam otvorio komentare na you tube ispod Lukinog videa ili nekih kvazi renomiranih srpskih dnevnih novina.

Back