rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jadan Luka, čekaju ga 3 meseca glumljenja dobrote i quirkiness.
Ovo me podsetilo na scenu sa bliznakinjama u crtanoj seriji Bratz kad se one kandiduju za predsednika:

Kejsi: Jos koliko dugo cemo morati da budemo dobre prema drugima?
Kristi: Dok ne pobedimo tupoglava!
Kejsi: Ali ovo konstantno smeskanje me totalno iscrpljuje!

FPQgiLDX0DIqnt_.jpg

Hahaha @dodo ja samo realno kažem, Cishinau - Bucarest i DoReDos su ništa drugo nego schlager pop folk, upakovan tako da bude prijemčivo.. Ništa lošije od Sandre Rešić, sa dobrim vokalom... 😁
A i ona šlager folk balada "Prerano" joj je dobra.. 😁

Najjace u celoj prici oko Luke je to sto ce nakon esca da se vrati u podrum iz koga je izmigoljio na kratko i sto ce eventualno da pravi "veliku turneju po Kini pred hiljadu ljudi" :ROFLMAO: Luka jednostavno nema to sto ima Konstrakta i to je prosto tako.
Pa to nece imati niko sledecih 5 i vise godina, kome to nije jasno ima veliki problem

Srbija u polufinalu 2008. yaaas
Vidi, jeste Srbija direktno prosla, ali posto je glasala u drugom, ja tu tehnicki racunam kao ucesce u drugom polufinalu.

Zasto se od 2016. npr. u prvom pfu prikazuju samo oni direktni finalisti iz zemalja koji su imali pravo glasa to vece? Tako da ja to tako racunam.

Srbija u polufinalu 2008. yaaas
Toliko obozavam nasu najbolju esk pesmu 'Oro' da kad vec napisa ovo, nesto razmislih: steta sto nemamo kao onaj live-on-tape semi nastup za Oro kao sto se sad praktikuje za direkt finaliste :(

Slazem se - nije ni kod mene Tea T. posto-poto.

Al' volim da branim pevacice koje su odrzale moje Balkansko gej bice citavim - uprkos licnim bitkama i nedacama od ego-besnjenja i ludovanja pristojnity muzickih konzumenata koji preko spustanja i nipodastavanja istih misle da im se smesi u e-mail inbox karta u jednom pravcu za fotelju u Silikonskoj Dolini.

Vazhi.
Uf, mislim da ovo čak ni Vesna Vukelić Vendi ne bi uspjela izumiti 💀

Ne mora da se poredi, ja nikada nisam ni spominjao to u kontekstu poređenja. Ovde se to potencira, pa sam u skladu sa tim i prokomentarisao da trebamo na najbolji način iskoristiti ono sa čim raspolažemo, a potencijal je svakako tu.

Vidi, jeste Srbija direktno prosla, ali posto je glasala u drugom, ja tu tehnicki racunam kao ucesce u drugom polufinalu.

Zasto se od 2016. npr. u prvom pfu prikazuju samo oni direktni finalisti iz zemalja koji su imali pravo glasa to vece? Tako da ja to tako racunam.
I tad je Hr prosla, a Srb ne, jer je bila df

Prošla je Srbija i 2007,a Hrvatska nije.

Ne mora da se poredi, ja nikada nisam ni spominjao to u kontekstu poređenja. Ovde se to potencira, pa sam u skladu sa tim i prokomentarisao da trebamo na najbolji način iskoristiti ono sa čim raspolažemo, a potencijal je svakako tu.
Nisam ni mislio da ti porediš, već sam se nadovezao na ovo što si pisao. :D

Srpski Serhat 😍

Želim ovakvu baladu na PZE 2024..

Back