Ovo me podsetilo na scenu sa bliznakinjama u crtanoj seriji Bratz kad se one kandiduju za predsednika:Jadan Luka, čekaju ga 3 meseca glumljenja dobrote i quirkiness.
Pa ko to nama ima meltdownNajjace u celoj prici oko Luke je to sto ce nakon esca da se vrati u podrum iz koga je izmigoljio na kratko i sto ce eventualno da pravi "veliku turneju po Kini pred hiljadu ljudi"Luka jednostavno nema to sto ima Konstrakta i to je prosto tako.
Netacno. 2008 i 2011 Srbija i Hrvatska su takodje bili u istom polufinalu i oba puta je Srbija prosla. I 2009 da nije bilo onog wildcarda, Srbija bi prosla umesto Hrvatske.Ma ispast ce Luka u pfu. Svaki puta (osim 2012) kad su SRB i HR bili u istom pfu, SRB je ispala
Pa to nece imati niko sledecih 5 i vise godina, kome to nije jasno ima veliki problemNajjace u celoj prici oko Luke je to sto ce nakon esca da se vrati u podrum iz koga je izmigoljio na kratko i sto ce eventualno da pravi "veliku turneju po Kini pred hiljadu ljudi"Luka jednostavno nema to sto ima Konstrakta i to je prosto tako.
Uopšte ne razumem zašto mora da se poredi sa Konstraktom. Valjda je i poenta u tome da se razlikuje, a ne da bude sličan bilo kome?To što ima Konstrakta nema niko bukvalno, već smo apsolvirali to da se takav fenomen ne ponavlja. Treba iskoristiti potencijal kojim raspolažemo, to je suština.
Vidi, jeste Srbija direktno prosla, ali posto je glasala u drugom, ja tu tehnicki racunam kao ucesce u drugom polufinalu.Srbija u polufinalu 2008. yaaas
Toliko obozavam nasu najbolju esk pesmu 'Oro' da kad vec napisa ovo, nesto razmislih: steta sto nemamo kao onaj live-on-tape semi nastup za Oro kao sto se sad praktikuje za direkt finalisteSrbija u polufinalu 2008. yaaas
Uf, mislim da ovo čak ni Vesna Vukelić Vendi ne bi uspjela izumitiSlazem se - nije ni kod mene Tea T. posto-poto.
Al' volim da branim pevacice koje su odrzale moje Balkansko gej bice citavim - uprkos licnim bitkama i nedacama od ego-besnjenja i ludovanja pristojnity muzickih konzumenata koji preko spustanja i nipodastavanja istih misle da im se smesi u e-mail inbox karta u jednom pravcu za fotelju u Silikonskoj Dolini.
Vazhi.
Ma ne ja ne znam kako smo mi uopšte sebi dozvolili da Hurricane, Nensi Bo i Balkanika nemaju ono što ima Konstrakta, sramota!!Uopšte ne razumem zašto mora da se poredi sa Konstraktom. Valjda je i poenta u tome da se razlikuje, a ne da bude sličan bilo kome?
I tad je Hr prosla, a Srb ne, jer je bila dfVidi, jeste Srbija direktno prosla, ali posto je glasala u drugom, ja tu tehnicki racunam kao ucesce u drugom polufinalu.
Zasto se od 2016. npr. u prvom pfu prikazuju samo oni direktni finalisti iz zemalja koji su imali pravo glasa to vece? Tako da ja to tako racunam.
Vidi, jeste Srbija direktno prosla, ali posto je glasala u drugom, ja tu tehnicki racunam kao ucesce u drugom polufinalu.
Zasto se od 2016. npr. u prvom pfu prikazuju samo oni direktni finalisti iz zemalja koji su imali pravo glasa to vece? Tako da ja to tako racunam.
Nisam ni mislio da ti porediš, već sam se nadovezao na ovo što si pisao.Ne mora da se poredi, ja nikada nisam ni spominjao to u kontekstu poređenja. Ovde se to potencira, pa sam u skladu sa tim i prokomentarisao da trebamo na najbolji način iskoristiti ono sa čim raspolažemo, a potencijal je svakako tu.
Tad je bilo samo 1 pf, to se neracunaProšla je Srbija i 2007,a Hrvatska nije.