rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jako volim Šamanku Ilonu!!!!!!!! Letonsku žvaku da mi proda!

Da li se to fandom malo ohladio od naše pesme? Pali smo na 10. mesto u aplikaciji (znam da nije uvek objektivan pokazatelj). Sumnjam da će se žiriju dopasti naša pesma, tako da ako ne budemo u top 6-7 kod publike, teško da ćemo ostvariti neki plasman u top 10.

FB08E2B6-EA0E-4691-B1EF-F6BB85B013DD.webp

Nije se niko ohladio,neko izasli Izrael i UK koje fanovi vise vole,logicno konkurencija je sve jaca i jaca. Uskoro pesmu izbacuju i Svedska,Gruzija,Jermenija...oni ce takodje biti medju favoritima za pobedu ili barem top 10,tako da..

Na toj aplikaciji nikad bolje nismo stajali. Svakako cemo biti nize kad pobedi Loreen i zavisi kakvav bude Kavkaz.
Realno od 6 preostalih zemalja verujem da ce Grcka samo biti smor neki bzv,ovo ostalo moze sve biti top cak i Portugal i Azerbejdzan. Inace kada izlaze sve te pesme osim Portugala i Svedske koji u subotu imaju finale,kada cemo najzad cuti ostale 4 zna li se sta?? I kada je krajnji rok za predaju pesama ove godine da li je to 15.mart kao i prethodnih godina uglavnom ili jos kasnije???

Samo steta sto Izrael vole zbog pevacice, a ne zbog pesme.
Izrael vole mislim zbog pesme,a UK vole zbog...nemam pojma iskreno zbog cega,meni to mirise na tipicno UK poziciju na tabeli 0 poena publike i 0 od zirija ove godine,eventualno neki poen vise..
Mada nista posebno nisu bili ni prosle godine pa su iz meni jejasnog razloga toliko hajpovani..

Grčka je trebalo sutra, ali su izgleda odložili ponovo. :)

Vidim da mnogi predstavnici sa NF- ova izbacuju videe. Da li neko zna da li ce Luka raditi video? Mozda pitanje za moderatora koji bi mogao dobiti informaciju.

Ne znam za Luku vidim svi izabacuju,za 22 minuta izlazi i spot za jednog od velikih favorita kladionica Španije,tu pesmu ne podnosim ali pogledacu sad cim izadje živo me zanima kakav je spot od 3 minuta Blanke Palome haha

Ma samo da udjemo u to finale posto prema vasim recima vidim da nas ceka prejaka konkurencija.

Samo finale. I nista me drugo ne zanima. Isto tako je bilo i prosle godine, tako je i sad, tako ce i sledece. Tako je kod mene jos od ispadanja Tijane Bogicevic. Dakle, samo FINALE.

Ma samo da udjemo u to finale posto prema vasim recima vidim da nas ceka prejaka konkurencija.

Samo finale. I nista me drugo ne zanima. Isto tako je bilo i prosle godine, tako je i sad, tako ce i sledece. Tako je kod mene jos od ispadanja Tijane Bogicevic. Dakle, samo FINALE.
Nije po nasim recima,jer samo nas nekoliko ovde cesto i komentarise,a ukusi se razlikuju,mi ovo govorimo zbog kladionica,jer svi favoriti kladionica su ili direktno u finalu ili u nasem polufinalu. Bukvalno u drugom polufinalu od top 20 kladinica ima SAMO 3-4 PESME,sve ostale pesme iz top 20 su KOD NAS U POLUFINALU,zato je ovo makar po kladionici favorita najjace polufinale svih vremena,neka zemlja koja stalno ulazi u finale ce morati da izvisi..

Slažem se sa Lignjom, meni je stvarno ulazak u finale već ogroman uspjeh, ne mislim sad na Luka samo, nego generalno.
Što meni par ljudi zna da kaže 'kad su KVALIFIKACIJE za Evroviziju', misleći na polufinala, a tako stvarno i ispada, kao u fudbalu, košarci itd. Svi se takmiče ali samo određeni prolaze u završnicu koja je najgledanija i praćenija.

Nek se uđe u finale, a tamo znamo da imamo bodova dovoljno od publike da izbjegnemo bottom 3 pa i da nam žiri 0 da.
Prednost zemalja sa dijasporom, jbg

Pero Konstruktore (ako si gledao "Svemirci su krivi za sve", bice ti jasno sto sam te nazvao tako), jos nisam cuo pesme, a hocu da ih preslusam kad svi izaberu. I evo vec vidim po reakcijama fanova jos od zreba prvo po imenima da ce biti klanica nase pf, a sad jos i po pesmama i da ce Skandinavija u nasem pfu pojesti sve. Plus Cesi kolko vidim da se ulizuju Ukrajincima, onda Moldavija i Azeri... Znaci eventualno ce biti najvece strahovanje za finale jos od 2018. (ili 2021. kad sam sve vreme strahovao jer smo bili sami iz bivse Juge u pfu).

I sve sto je Majstorovic rekao, to i ja ponavljam. Znaci SAMO FINALE I NISTA DRUGO, a u finalu neka bude bilo sta. Samo da nas ima na tabeli.

Slažem se sa Lignjom, meni je stvarno ulazak u finale već ogroman uspjeh, ne mislim sad na Luka samo, nego generalno.
Što meni par ljudi zna da kaže 'kad su KVALIFIKACIJE za Evroviziju', misleći na polufinala, a tako stvarno i ispada, kao u fudbalu, košarci itd. Svi se takmiče ali samo određeni prolaze u završnicu koja je najgledanija i praćenija.

Nek se uđe u finale, a tamo znamo da imamo bodova dovoljno od publike da izbjegnemo bottom 3 pa i da nam žiri 0 da.
Prednost zemalja sa dijasporom, jbg
Ma ako udjemo u finale nema sanse da budemo ni bottom 5,a kamoli bottom 3

Pero Konstruktore (ako si gledao "Svemirci su krivi za sve", bice ti jasno sto sam te nazvao tako), jos nisam cuo pesme, a hocu da ih preslusam kad svi izaberu. I evo vec vidim po reakcijama fanova jos od zreba prvo po imenima da ce biti klanica nase pf, a sad jos i po pesmama i da ce Skandinavija u nasem pfu pojesti sve. Plus Cesi kolko vidim da se ulizuju Ukrajincima, onda Moldavija i Azeri... Znaci eventualno ce biti najvece strahovanje za finale jos od 2018. (ili 2021. kad sam sve vreme strahovao jer smo bili sami iz bivse Juge u pfu).
Iskreno nisam strahovao ni 2018.godine ni 2021.godine znao sam 100% da prolazimo. Sumnjivo mi jedino u poslednje vreme bilo 2017.godine i eto ispalo je sa razlogom nazalost..

Ma svakako, to sam rekao najblažu verziju :D

I Tijana da je prošla 2017. dobila bi bar 50p od publike, i eto da je imala 20-ak od žirija, upala bi u top 20 bez problema bez ikakve pompe i hajpa koji nije imala. Sve zato što smo dobili 6 od Austrije... tako blizu...

E ja do 2017. nisam uopste strahovao za finale i svaku godinu sam bio siguran da prolazimo, medjutim posle hladnog tusa 2017, od tad krece strah i trepet (osim 2019. kad zaista nije bilo nikakvog straha, dok za 2022. se ni ne secam dal je straha i bilo).

Ma svakako, to sam rekao najblažu verziju :D

I Tijana da je prošla 2017. dobila bi bar 50p od publike, i eto da je imala 20-ak od žirija, upala bi u top 20 bez problema bez ikakve pompe i hajpa koji nije imala. Sve zato što smo dobili 6 od Austrije... tako blizu...
Ma ispali smo jer smo dali Danskoj poene,slicno nam se desilo 2013.godine i Estonije bez veze..a prosle godine smo sami krivi sto nismo po publici bili u top2 jer iako nisu ucestovali Bosna Madjarska,Rusija koja bi konstrakti dali bas dosta poena i to bi bilo sigurno lagano drugo mesto publike mi smo i prosle godine krivi sami,jer moldavija nam nista od publike nije dala mi njima 12,spanci nam skoro nista nisu dali mi njima 10, i na kraju izmedju nas i moldavije koja bila drugo mesto razlika bila BAS 12 poena,dakle mi smo odlucili da obe zemlje po publici budu ispred nas. Da su ucestovale ove 3 zemlje prosle godine mi bismo imali MNIMUM jos 40 poena u zbiru vise,medjutim treba gledati ovo i tako da prosle godine nije bilo Bugara Makedonije Crne Gore mi bismo bili cak i ispod 5.mesta u zbiru ukupno a i po publici bismo mozda bili msm 5.mesto umesto 4. tako da..

E ja do 2017. nisam uopste strahovao za finale i svaku godinu sam bio siguran da prolazimo, medjutim posle hladnog tusa 2017, od tad krece strah i trepet (osim 2019. kad zaista nije bilo nikakvog straha, dok za 2022. se ni ne secam dal je straha i bilo).
Bila je frka i prpaa maloo Boga mi 2022.godine ostali smo za kraj mii,opet kroz glavu ti prodje svasta u takvom trenutku. Recimo 2009.godine ne da nisam strahovao nego sam kontao da sigurno ispadamo jer su za kraj proglaseni Grcka i mislim cak favoriti jos neki poput Norveske itd i onda mi bilo cudno Sakis ruvas da ispadne a Marka Kona umesto njega zadnjeg da procitaju ali smo gledali i to sa paznjom i lozili smo se da prolazimo..2011.godine isto su svi sumnjali da prolazimo jer nismo imali nesto ni komsije ni gastoze u polufinale a pesma nam bila nefavorizovana nepoznata pevacica pesma obicna..

Pa dobro, mi smo od Španije dobili ukupno 8 bodova prošle godine, a mi smo njima dali 14, nije toliko ogromna razlika.

I svakako, malo je falilo do 2. mjesta po publici, ali ajde, to je što je, ionako bismo samo mi pamtili to, ne bi uticalo na konačni plasman, ali bilo bi lijepo da smo bili 2. sa Konstrom na tom frontu. Ne može svuda ispomoć, šta da se radi, Konstra nije, ali Sanja je 2016. imala sreće što se BiH vratila pa dobila 19 poena, da nije, bila bi 21, dakle, najgori plasman u finalu. Sa BiH i CG, Hurricane bi bile na lijevoj strani tabele, npr.

A 2017. nas je oštetilo to što dijaspora iz Austrije nije glasala dovoljno, jer bukvalno eto da su dali 10 a ne 6, prošli bismo, ili 8 ajde, a Hrvatska da je dala još 2 ILI da je Sjeverna Makedonija dala sitne poene a ne 0... šbbdjb, možda bi Balkanika sledeće godine bila u prvom pf pa ispušila, ne bi se vratila Beovizija pa PzE... neka, šta je bilo, bilo :D

Back