rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Reci mi da se šališ??! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ozbiljan sam. Otvori Redit ili doslovno bilo koji video na Jutjubu. Bar 4 od 5 komentara je o tome kako je pesma dosadna, generična i zastarela. Oni koji se ne žale na jednu od te tri stvari se žale na to kako ne razumeju šta peva.

Reakcija ljudi na pesmu je prilično mlaka.

Pa mnogo ljudi pljuje po pesmi i po njoj samo zato što je to ona, a komentari sa youtuba i reddita apsolutno nisu merodavni, pogotovo jer najveći favoriti uvek imaju najviše takvih komentara. Loreen top 3 kod publike i pobednica žirija, desiće se.

Ozbiljan sam. Otvori Redit ili doslovno bilo koji video na Jutjubu. Bar 4 od 5 komentara je o tome kako je pesma dosadna, generična i zastarela. Oni koji se ne žale na jednu od te tri stvari se žale na to kako ne razumeju šta peva.

Reakcija ljudi na pesmu je prilično mlaka.
U šta češ se kladiti da Loreen ako pobedi u subotu će pobediti i 13.maja u finalu evrovzije?

Pa mnogo ljudi pljuje po pesmi i po njoj samo zato što je to ona, a komentari sa youtuba i reddita apsolutno nisu merodavni, pogotovo jer najveći favoriti uvek imaju najviše takvih komentara. Loreen top 3 kod publike i pobednica žirija, desiće se.
Hmm, nisam baš siguran.

To je baš best case scenario za Lorin i kao što rekoh, pobednik žirija je obično neko random. Retko kad je očigledno. Sa druge strane, sasvim je moguće da recimo Švedska bude 3. kod publike i pobednik žirija, ali da pobedi Finska kao pobednik publike i recimo 6. mesto kod žirija. Verujem da će razlika kod publike između Finske i Švedske biti jedno 120-150 poena.

U šta češ se kladiti da Loreen ako pobedi u subotu će pobediti i 13.maja u finalu evrovzije?
Ako Lorin pobedi, brišem naloge na svim društvenim mrežama, uključujući i na forumu. Ako Lorin ne pobedi, vodiš me na dejt u Franš i častiš 💅🏻

Hmm, nisam baš siguran.

To je baš best case scenario za Lorin i kao što rekoh, pobednik žirija je obično neko random. Retko kad je očigledno. Sa druge strane, sasvim je moguće da recimo Švedska bude 3. kod publike i pobednik žirija, ali da pobedi Finska kao pobednik publike i recimo 6. mesto kod žirija. Verujem da će razlika kod publike između Finske i Švedske biti jedno 120-150 poena.
Ehhh saad...nećemo preterivatii,mislim nije baš rat u Finskoj bratee..
Ne šalju Finci Pavarotija Bog tee negoo nekog nabildovan lika random u korsetu koji gnjavi minut ipo do 2 repovanje i istim tempom i ritmom i pesma tek onda i nastup pocinju poslednjih minut i više sa ta dva refrena koja su simpaticna i melodicna tipicna evrovzijska i to je too..

Ehhh saad...nećemo preterivatii,mislim nije baš rat u Finskoj bratee..
Ne šalju Finci Pavarotija Bog tee negoo nekog nabildovan lika random u korsetu koji gnjavi minut ipo do 2 repovanje i istim tempom i ritmom i pesma tek onda i nastup pocinju poslednjih minut i više sa ta dva refrena koja su simpaticna i melodicna tipicna evrovzijska i to je too..
Nabildovanog? Meni izgleda kao da je punačak 😂 Ali to each their own.

Nabildovanog? Meni izgleda kao da je punačak 😂 Ali to each their own.
Šta je kod te Finske toliko nevidjeno da budu 2.mesto i 3.mesto kladionica ubedljivoo?? Bukvalno nisam fan norveske pesme ali ako gledamo brze pesme,makar mi je ta mala simpaticnija i ok peva,bacaka see,meni licno prijatniji i bolji cak i taj nastup od ovog,ovde u nastupu finske samo malo nesto igraju posle se jašu i privatavaju pred kraj ne vidim tu nista epohalno i zanimljivo za evrovziju rep kao rep msm..nista special..

a komentari sa youtuba i reddita apsolutno nisu merodavni, pogotovo jer najveći favoriti uvek imaju najviše takvih komentara.
I ne samo to, nego što sada komentarišu i rangiraju posvećeni eurofanovi, a apsolvirali smo da su oni mali udeo konačne ukupne publike i glasača Evrovizije.
Ja mogu da zamislim mase običnih ljudi preoduševljene njom u Liverpulu do te mere da je top 3 u najavi, a i moguć kandidat za pobedu.

I taj Kaarija je za sada sweetheart nas fanova, ja ne bih smeo da se zakunem da će on biti u top 3 po ukusu prosečnih gledalaca.

I ne samo to, nego što sada komentarišu i rangiraju posvećeni eurofanovi, a apsolvirali smo da su oni mali udeo konačne ukupne publike i glasača Evrovizije.
Ja mogu da zamislim mase običnih ljudi preoduševljene njom u Liverpulu do te mere da je top 3 u najavi, a i moguć kandidat za pobedu.

I taj Kaarija je za sada sweetheart nas fanova, ja ne bih smeo da se zakunem da će on biti u top 3 po ukusu prosečnih gledalaca.
Ako gledamo nastup,pre će čovek koji vidi nastupe se ložiti na malu Norvežanku kada o popularnoj muzici pop dens govorimo nego za ovo,recimo nazalost i Ceska isto ima mlak nastup,moraju popraviti i vokalno cak ako hoce nesto,Ceska ima PESMU mozda za prvih 5 na prvo slusanje mozda i borbu za pobedu,ali ako ne urade nastup i potrude se kao prosle godine Česi,onda nista urasiti nece i gore ce proci od njihovog najboljeg plasmana do sada a to je 6.mesto..

@KONSTRUKTOR Slažem se da je Norvežanka veći mamac za prosečnu publiku od Finca, a za oboje lično mislim da možda i ne stignu Loreen na tvt.
Zato sam na prethodnoj strani rekao da se nadam nekom čudu da Loreen fali 1 poen i da ne pobeđuje na MF (iako su verovatno veće šanse da sutra planeta eksplodira nego da ona ne pobedi na MF i ne predstavlja Švedsku ove godine 😅)

@KONSTRUKTOR Slažem se da je Norvežanka veći mamac za prosečnu publiku od Finca, a za oboje lično mislim da možda i ne stignu Loreen na tvt.
Zato sam na prethodnoj strani rekao da se nadam nekom čudu da Loreen fali 1 poen i da ne pobeđuje na MF (iako su verovatno veće šanse da sutra planeta eksplodira nego da ona ne pobedi na MF i ne predstavlja Švedsku ove godine 😅)
Inače meni ova Norvežanka definitivno najtemperamentija na sceni najludja osoba na takmicenju ove godine,luda je jako Boga mi i Spanjolka,kakve reakcije su pravili nakon pobede valjanje po podu vristanje skakanje,ali Norvezanka je ipak presla igricuu,toliko ludu curuu ne videh skoroo.. takodje jako mi delovala iritantno pomislih cak da je nevidjen narcis i prepotentna(svakako ima istine) ali odgledas neke intervjuje njene i deluje normalnije finije i simpaticno ovako kada govori,izgleda da je na sceni i kada se takmiči ta neizvesnost i ta euforija puca malo vise i zato tako reaguje,kada nema takmicenja je skroz normalna osoba koliko god to cudno zvučalo haha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Usao sam na ovu temu da procitam sta ima novo kod naseg predstavnika. Krenuo sam od ove zadnje strane i vidim da se Lorin spominje, pa Finac, tu je i Norvezanka, ima i neka opklada (lepo). Kada sam dosao do zadnjeg posta; bio sam zbunjen, jer nisam znao u kojoj sam temi. 😵‍💫Tako da sam brzo isao na pocetak strane da vidim u kojoj sam temi. Jeste da je kasno, ali samo mi se ne spava.

Ne znam da li gledate reakciju Toy and Goy, njima se skoro nista ne dopada sto posaljemo (najbolja im je "Ljubav je svuda" NQ), ali ovaj put im se dopala. Cudna im je ali na pozitivan nacin. Bas sam se iznenadio da im se ovo dopada, a prosle godine uopste im se nije dopala Konstrakta.

Usao sam na ovu temu da procitam sta ima novo kod naseg predstavnika
Najvažnije je da večeras nastupa u Stokholmu.
Nastupa zajedno sa Blankom, pa se nadam da će doći dosta medija da vide kako se ona blamira :LOL:

Nadam se da će Luka moći da izvede i još neku pesmu, sa malo više pevanja...

Prevod na ruski:

@Ivan na RTS kanalu na polufinalnoj izvedbi gledano iz Italije u naslovu piše (Testi italiani) i vidi se tekst na italijanskom u opisu videa, ali na CC ipak ide engleski... prošle godine je prevod na CC bio na italijanskom, ne bi bilo loše ako može da se uskladi...

Predlažem svima koji brinu,da li će naš predstavnik ući u finale, da se podsete načina glasanja u polufinalu i umesto jadikovanja, da li će Luka u finale i projekcije plasmana finske pesme, urade sledeće:

1. Napraviti spisak svih prijatelja, naročito onih u instranstvu, kojima ne proradi peristaltika creva na pomen Eurosonga
2. Ukoliko nisu čuli, poslati link sa Lukinom pesmom
3.Obavestiti ih da se ove godine može glasati i online, dakle, sa bilo kog kraja sveta, bez obzira da li u toj polufinalnoj večeri učestvuje zemlja u kojoj žive i ako ne gledaju TV, mogu glasati jer mnogi više nemaju TV, niti su pretplaćeni na program nacionalnog javnog servisa
4. Proveriti s vremena na vreme, da li su još zagrejani da podrže predstavnika Srbije i čak i ako nisu zamoliti da glasaju u ime prijateljstva.
5. Kad počnu prve probe, podsetiti ih da takmičenje počinje.
5. Na dan polufinala poslati link sa You Tuba sa streamom našeg polufinala
6. U toku polufinala poslati link za online glasanje

Sve ovo pišem jer su moji prijatelji, koje sam prošle nedelje posetila u Engleskoj, rekli da prošle godine nisu znali kako i na koji broj da glasaju jer nisu pretplaćeni na BBC, a na streamu EBU sa YouTube toga nije bilo.

Za mene je finale neupitno jer u polufinalu glasa samo publika.
Finale je nešto drugo, ali imam poverenja i u pesmu i u naše ljude. Ili ipak, da potplatimo nekog ruskog hakera, koji vrlo moguće živi i u vašoj zdradi?

Back