rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ne dirajte Aleksandru Radovic,posto je svi napadate ja stajem u njenu odbranu,nisam čitao šta je ovoga puta sve izjavila,jer je tekst zaista ogroman,ali svakako te podržavam,ako čitaš ovaj forum znaj da nisi samaa!
Tvoj najveci fan ovog foruma je uvek uz tebee!

Da se podsetimo kako je izgledalo njeno "smatranje" 2012. godine kad je Željko Joksimović spremio "Nije ljubav stvar" za ESC:
Pop pevačica Aleksandra Radović rekla je u emisiji "Blef" koja se emituje na jednoj televiziji iz regiona da je "umrla od smeha" kada je čula da će Željko Joksimović predstavljati Srbiju na Evroviziji, i da bi pevač trebalo da se prijavi i za Evroviziju za penzionere.
Eto, nek smatra šta hoće.

Baloš nastupio na bekstejdzu melodifestivalen-a i Luke Black objavljivao storije iz publike . Još mu Baloš pomogao oko pesme . Sumnjivi su mi :D

Zali Boze talenta i lepote kad je zena teska kompleksasica.

Nekad sam hteo da je vidim na ESC-u, ali iskreno radije bih nekog poput Luke i Dzipsiija - nego zenturacu sa ubitacnim vokalom i talentom koja nipodastava i blati sve zivo i nezivo + je sigurno prikriveni homofob znajuci njeno koketiranke sa crkvom

I to lepo prodju kod zirija(za nase standarde).

Secam se da je za Caroban rekao da je kao za reklamu za deterdzent lol

Realno,hajde da razumem da ovde svi na forumu pljuju ovoga ili onoga,pljuvali su Frajle,ESP,Gift bla blaa blaa truuć..ali da neke takozvane velike "zvezde" pljulju neku decu koja se pojavila juče i prozivaju vredjaju ih da im je muzika uzasna,da nemaju pojma da pevaju da liče na devojčice,da su spodobe,da su užasni ljudi,a pritom da ih i ne poznaju lično nego ih videli sada prvi put na televziji ee to ne mogu razumeti.
Koliki stepen sujete i kompleksa moraš imati da tako nešto izgovoriš što je ova spodoba poput Ace Šmkrkasa izgovorio,on je realno ne samo fizička nego i moralna nakaza odgledah ceo intervju od 5 minuta na youtube i zatečen sam ostao šta je sve rekao za ovog lika koji pobedio na PZE23,u životu nisam video toliku mržnju i netrepeljivost kao prema njemu,a da Lika i ne poznaje,nema predstavu ko je on,Luka komotno da želi ga može tužiti i silnu lovu mu uzeti za sve što je izrekao o njemu,ono je toliko nisko,jezivo,jadno prostački i primitivno,da jaaa zaista,ali zaistaa nemam reči,DNO DNAAA!!!

Da to je tezak blam i sramota.

Cak je pljuvanje po Joksimovicu prihvatljivije jer on zvezdetina bio i ostao a ovo kreature seru bulvalno po deci i mladima koji su dosli da promovisu i guraju pop zvuk koji oni nisu uspeli da odbrane.

Cak je pljuvanje po Joksimovicu prihvatljivije jer on zvezdetina bio i ostao a ovo kreature seru bulvalno po deci i mladima koji su dosli da promovisu i guraju pop zvuk koji oni nisu uspeli da odbrane.
Iskreno svakakvih spodoba sam se nagledao u svom životu kako na estradi,tako i privatno,ali zaista toliko loš čovek kao ovaj Šmrkas to se retko radja i vidja,on bukvalno predstavlja oličenje svega onoga što ja---hajdee fin da budem svega onoga što ne volim i ne podnosim,ne želim reći šta sve mislim,jer nije za ovaj forum..

Zena bukvalno ima 2 razlicite pesme koje snima poslednjih 15 godina, jednu baladu i jednu "modernu", i svake godine su sve losije.

Pa nije samo on sto je najgore.

Palanački mentalitet i odbacivanje različitosti i napretka.
Njemu bukvalno na čelu piše ko je i šta je.njega i preCednika čim vidim odmah ali automatski me stomak zaboli i moram do toaleta pa nakon toga nazalost moram i povratiti,sto je najjace oni su se i slizali haha,baš me čudi da su oni našli zajednički jezik,slično se sličnom raduje,DNO DNAA!!!

Back