Vec neke 3 godine jako dobro koriste društvene mreze ali mislim da su ove godine najbolji do sada.Jel bio neki nas predstavnik na Londonskoj zurci ranije? Svidja mi se ova direktna promocija, podseca me na entuzijasticni RTS 2007.
Ko je zaboravio Srđana, bio je i u podkastu prošle godineSrđan je godinama unazad u srpskom ESC timu, ako misliš na njega...
Boško i ta crnokosa se baš navrzli na Luku i na PZE...Bojana Stamenov jela govna na K1 o Luki i PZE ali izgleda da ce se prijaviti sledece godine.
Čime afirmisani izvođači sa pokojnim karijerama treba da budu privilegovani? Ne samo oni već bilo ko, a pritom se prijavljuju sa horor pesmama, šta onda očekuju?Ali kad cujem njihove predloge kako unaprediti PZE digne mi se kosa na glavi... i stalno ta opsesija da se mora dati neka privilegija afirmisanim izvodjacima
I to smatra ona koja je bukvalno karaoke pevačica sa jednom pesmom.
+ SNS preko Joksimovića protiv Olivere i TijanićaAli klasicni bumeri koji ne prihvataju da ih je pregazilo vreme
Nada Topčagić još jednom pronađena kao ikonetina!!Boze, pojavljuju se neki ljudi vremeplovom i daju svoje misljenje o “samo mi se spava”
https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...amo-mi-se-spava-luka-bleka/fhjbff7?isAmp=true