rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jedino me plaši što bi im sve žurke ukupno oduzele oko mesec dana, a zapravo nema tako puno vremena do maja...

Prednost tih žurki je što Luki treba jedan ubrzani trening nastupa pred publikom, posle pauze od 4 godine...

Jel bio neki nas predstavnik na Londonskoj zurci ranije? Svidja mi se ova direktna promocija, podseca me na entuzijasticni RTS 2007.
Vec neke 3 godine jako dobro koriste društvene mreze ali mislim da su ove godine najbolji do sada.

Više ljudi je uključeno, pričali smo o tome i ovde. Najčešće je brainstorming uključen...

Kakav kreten :rolleyes:

Greške:
- Luka je bio prvi sa ugovorom sa Universalom, nije i jedini
- kako je moguće da bilo ko poveruje da se ovakva pesma piše za 3 minuta na kafi, i zašto eventualno u tom slučaju ne bi Konstrakta bila potpisana, umesto Majeda, Comanavaga i Milovana (sam Luka je lepo objasnio da je Majedov intro na klaviru, da je Comanavago dodao žestinu i električne gitare, a Milovan ublažio i uozbiljio pesmu...)
-Sramota je i izvaditi iz konteksta tuđi Tik Tok, i predstaviti ga kao njihov trenutni Tik Tok, i to staviti u prvi plan kao clickbait

Bojana Stamenov jela govna na K1 o Luki i PZE ali izgleda da ce se prijaviti sledece godine.

Ali kad cujem njihove predloge kako unaprediti PZE digne mi se kosa na glavi... i stalno ta opsesija da se mora dati neka privilegija afirmisanim izvodjacima

I to smatra ona koja je bukvalno karaoke pevačica sa jednom pesmom.
Čime afirmisani izvođači sa pokojnim karijerama treba da budu privilegovani? Ne samo oni već bilo ko, a pritom se prijavljuju sa horor pesmama, šta onda očekuju?

- Sedim baš sa dve drugarice, koleginice, ozbiljni muzičari, školovani i baš komentarišemo, kako bih rekla, intelektualno tu celu priču, gde ne možemo da nađemo ništa što je inteligentno

Boze koliko je Bojana Stamenov glupa hahahaha

Back