rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Zavisi i ko sedi u žiriju,jasno nam je svima da pesme kao Moldavija prosle godine nemaju prodju kao ni nas Milan Stankovic,tako nesto moze proci jedino ako si Ukrajina,ili jos bolja varijanta Ukrajina koju je upravo napala Rusija to nam je jasno..
Ali realno opet za Ninu i pesmu caroban da nije glasao ziri ispali bi bas seljaci,jer se cura koliko god je u Srbiji nipodastavali cak ismevali neki tu pesmu secam se,cura je stvarno dala sve od sebe i prvi put maltene se tada i RTS makar oko nastupa potrudio cak je i bila makar na RTS vise puta gost oko ESC,uz to devojka savrseno peva i ima neku neobicnu boju glasa,jako je fina,obrazovana i inteligentna cura,greh bi i bio da nismo makar u top6 bili kod zirija kao sto jesmo,mene vise brine strucnost zirija kod Azerbejdzana te godine,sta se tu dogodilo 2011.godine kod publike,ali i zirija Bog sveti zna..

Kad se pricalo o Luki kao ESC potencijalu, nekako se uvek potenciralo da ima nesto za cim bi ziri otkinuo, a dobili smo nesto sto se poredi sa Hatarijem 😂

Inace, pravio sam za neke potrebe detaljnu retrospektivu njegove karijere, i fascinantno mi je da covek sa svakom promenom stila izgleda sve mladje

Da ova pesma predstavlja zemlju kao sto je Izreal, Svajcarska, Svedska,... zemlju koja bi bila spremna na ulozi 150-200 000 evra u nastup ja bih bez problema ocekivao TOP 5 plasman jer su scenske mogucnosti ove pesme neogranicene ali bukvalno neogranicene.

Ali posto RTS nece uložiti tolike pare i posto mozemo od efekata da očekujemo vetar, suvi led i malo prskalica onda sve zavisi od Jasminovog i Kolaricevog umeca da ovaj nastup upakuju da deluje skuplje nego sto ce stvarno biti.

Pa koliko je tu para bilo u pitanju pitam see,da onako mozes glasati,cuuj Portugal dao 8 poena Azerbejdzanu ne mogu da se setim,ali i kad su Azeri bili medju favoritima ne znam poen ili dva jesu li dobili a u pesmi gde su najgore vokalno zvucali i gde su se izblamirali za sve pare sa pesmom koju niko nije provalio oni iskidali kod raznih Portugala,Malte,Izraela San Marina lol..

Uzgred na neki nacin sam i predvideo pobedu Azera,gledao sam secam se prvo polufinale i secam se sa caletom i bas mu rekao kaoo: "Eee gledaj kakav nastup Azerbejdzana sa ovom kisom ovo je zanimljivoo simpa jee ova koreografija" medjutim meni se u tim trenucima oni ni u ludili u prvom poluifnalu nisu motali kao pobednici bukvalno u glavi sam zamisljao kao pesma kao pesma simpa nastup i kontao to ako ode u finale tamo verovatno osrednji neki plasman,kad onoo..

Inace, pravio sam za neke potrebe detaljnu retrospektivu njegove karijere, i fascinantno mi je da covek sa svakom promenom stila izgleda sve mladje
Da, bukvalno vampir. On sad deluje mladje nego kad je izbacio Demons lol

Mozda nam i ne trebaju pare nuzno sad, samo da ga tim oko njega ispostuje i da kliknu maksimalno. Njegova estetika je genijalna i nekako svaki detalj ima svoj smisao.

Ali mogao bi da promeni profilnu na yt, podseca me uzasno na onu jezivu reklamu sa sladoled 😂

avatars-Qz1nyzrMq0aoCRRX-hzzt4A-t500x500.webp

maxresdefault (2).webp

Da, bukvalno vampir. On sad deluje mladje nego kad je izbacio Demons lol
Nisi mi odgovorio da li bi nas sjajan plasman za tebe bio sok,dakle probudis se 14.maja sa saznanjem da je Srbija osvojila 3.mesto u finalu ili pobedila,da li bi to bio najveci sok ikada od kada gledas evrovziju ili u celoj istoriji evrovzije,ili je ipak pobeda Azerbejdzana 2011.godine do sada ipak budimo realni najveći šok ikada koji se nikada više neće ponoviti??

Moje neko iskustvo sa ESC-om tokom svih ovih godina i godina lol praćenja je da se u velikoj vecini slucajeva rizik isplati.

Ako je pesma produkcijski jaka a ne neki Leto svet u većini slučajeva kada je nešto bilo "rizicno" bi proslo dobro.

Moje neko iskustvo sa ESC-om tokom svih ovih godina i godina lol praćenja je da se u velikoj vecini slucajeva rizik isplati.

Ako je pesma produkcijski jaka a ne neki Leto svet u većini slučajeva kada je nešto bilo "rizicno" bi proslo dobro.
Kako je Azerbejdzanska pesma 2011.godine produkcijski jaka i rizična pa se isplatila??? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Poslednjih par godina je sve nekako predvidivije i kladionice mnogo bolje gadjaju. Zadnja omasena godina od strane kladionica je 2018, dok poslednje 3 u principu ceo top 5 ubodu, eventualno jedan promasaj bude

Nisi mi odgovorio da li bi nas sjajan plasman za tebe bio sok,dakle probudis se 14.maja sa saznanjem da je Srbija osvojila 3.mesto u finalu ili pobedila,da li bi to bio najveci sok ikada od kada gledas evrovziju ili u celoj istoriji evrovzije,ili je ipak pobeda Azerbejdzana 2011.godine do sada ipak budimo realni najveći šok ikada koji se nikada više neće ponoviti??
Mislim da ne postoji scenario da pobedimo ove godine pored Loreen pa i sa 200 000 evra uloženih u nastup lol ali ne bi mi bio šok da on bude treći ako nastup stvarno pokida. A ako bude samo za nijansu bolji nego u BG ocekujem opet levu stranu tabele ali verovatno neko 12o-13o mesto.

Mislim da ne postoji scenario da pobedimo ove godine pored Loreen pa i sa 200 000 evra uloženih u nastup lol ali ne bi mi bio šok da on bude treći ako nastup stvarno pokida. A ako bude samo za nijansu bolji nego u BG ocekujem opet levu stranu tabele ali verovatno neko 12o-13o mesto.
I dan danas bez sve šale 12 godina kasnije mi je najveca misterija nad misterijama Azerbejdzan 2011.godine haha,idalje ne verujem kada se setim onih glasova,ona cura jadnaa u fazonuu: "Jaa celo veče plačem i u depresiji sam,jer sam isfalširala kao nikada u životu,krv iz ušiju koliko je ovo bilo loše,odaklee mi sad toliki glasovii,ko je to čoveče glasao za mene i ovog Nikija" ahahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Inače najjači scenario ikada mi jee kada je pobedio Azerbejdzan i treba da organizuju evrovziju i sad svaki pobednik secam se pre toga davali svog pobednika koji im doneo evrovziju da pevaju lepo i otvaraju evrovziju i finale i pevaju celu novu pesmu plus i neke druge nove pesme plus neki remiks odrade pa nastup im spreme vrh,umesto toga dokaz koliko Azeri postoju i cene ove svoje "pobednike",ljudi ladno im skratili pesmu "Running scared" i dali im da otpevaju svega minut i to bezvezni nastup kaoo u fazonuu su bilii hajdee otpevajtee bree taj važ gnjavež od pesmee smandraljajtee to za pola minuta-minuut i ćao zdravoo pustite nas da radimo pravi revijalni program haha :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Za svakog pobednika je manje vise jasno kako je pobedio. Neki kupili, neki wow efekat, neki imali predobru pesmu, a neki iskidali sa nastupom.

Pa kupljeno. To je opste poznato.
Pa valjda bre i druge zemlje mnogo bogatije kupuju čoveče,ti Azeri stalno kupuju kako recimo nisu kada su bili veliki favoriti kladionica mesecima 2010.godine nisu sa Safurom recimo pobedili?? Ili 2009.godine na primer isto su imali hit sto puta veci hit i bolju pesmu?? 2011.godine nisu bili po kladionicama ni medju 10 favorita,ako se ne varam kvota 41 ili 51 bila na pobedu Azera na dan finala čak i 1% šansa msm za pobedu,isti slucaj sa Nemicom 2010.godine niko je na mapi nije videoo,svi pricali i pisali o Safuri te godine jos od februara-marta i kao Azeri pobedjuju 100% na kraju 100 i nesto poena i 5.mesto nazalost a meni to bila i favorit pesma te godine..

Ma Azeri su poznati da su korumpirali po EU mnogo bitnije stvari nego ESC. Veliki su skandali oko njih bili.

2011. se poklopila slaba godina pa su izgurali pobedu

Back