Petar
Ekspert
Paaaa... Ne.Gade mi se. Zivo me zanima bi li ovako Princu dali priliku za intervju
Paaaa... Ne.Gade mi se. Zivo me zanima bi li ovako Princu dali priliku za intervju
Luka je prevodio Balkaniku na engleskiKonačno neki nov intervju:
Nisam sigiran da sam razumeo ali izgleda da ce se snimati spot za SMSS. Luke to potvrdio na tviteru
106 ukupno kod tebe...Moja prognoza je da 12 poena dobijamo samo od Hrvatske,Švajcarske i Češke. Od Italije,Nemačke,Švedske,Malte i Holandije recimo po 8 poena. Od Norveške i Francuske po 7 poena. Finska ce nam dati nesto fazon 5 poena kao i Portugal. Od Irske mozda dobijemo koji bod fazon 4 poena. Od Letonije moguce 0,od Izraela neka bude hajde recimo 2 poena i ostatka sveta kontam barem 5 poena cemo dobiti.
Probaću da uradim za T&S u drugom polufinalu, ali to je dosta teže, kod zemalja koje nemaju dijasporu je mnogooo teže..Ma ok, svako ima svoju zanimaciju, samo kažem kako to izgleda iz mog ugla hehe
Miloše,vodio sam računa,zato sam pisao da dobijamo negde 7 ili 8 poena,čak i da imamo sjajnu dijasporu,opet zbog pesama poput Švedske Norveške i Finske sam gledao,jer su te 3 zemlje naši glavni rivali,tako da ce verovatno od neke zemlje gde ima nasih i dosta uvek glasaju tipa Francuske Italije,Malte itd da dobijamo 7 ili 8 poena,eto shvatam da ce mozda neka od tih favorita dobiti vise poena od nas u polufinalu..Videćemo. Ne valja previše kalkulisati, često bude iznenađenja, što pozitivnih, što negativnih. A treba obratiti pažnju i na konkurenciju a ne samo na to da li ima naše dijaspore i da li se u tim zemljama sluša slična muzika.
Krindž.......
Kako merodavna top lista,kada su Hrvatska i Poljska u top 3 najgorih a kontam i jedni i drugi glatko ulaze u finale a ovi prvi se mogu nadati zahvalkjujuci publici mozda i top10 ukupno u velikom finalu,tako da...Ja sam u fazi praćenja MyTop lista jer mi se čini da su pouzdanije od kladionica. Kompletiranjem svih učesnika, malo smo pokvarili plasman, ali i dalje uu skoro dve trećine lista smo medju prvih 10.
U top 10 najčešći su: Švedska, Finska, Francuska, Španija, Češka, Jermenija, Gruzija, Austrija.
Dno drže Hrvatska, San Marino, Poljska, Azerbejdžan.
Ako mislimo da računamo na neku "drugosrbijansku" dijasporu, Danas je neka bitna kockica u promotivnoj kampanji...Gade mi se. Zivo me zanima bi li ovako Princu dali priliku za intervju
Milice,moraš shvatiti jedno,nova.rs ili danas takodje umeju biti krindž i tabloidi,sve više na moju veliku žalost,ali i ove zemlje na nova-rs portalima ili novinama ili u danasu itd vidjam glupave tabloidnev nastupe postaju i oni sve vise(ako vec nisu postali) alo,kurir i ostali informer telegrafi..Ako mislimo da računamo na neku "drugosrbijansku" dijasporu, Danas je neka bitna kockica u promotivnoj kampanji...