rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ako će snimati spot, a valjalo bi, ne treba mu veliki budžet, neka se ugleda na najefektniji spot u decenijama iza, jednostavna slika jednog devastiranog, destruktivnog sveta, ništa drugo, da izgleda istinito i brutalno. Džodži:
Nisam sigiran da sam razumeo ali izgleda da ce se snimati spot za SMSS. Luke to potvrdio na tviteru

Moja prognoza je da 12 poena dobijamo samo od Hrvatske,Švajcarske i Češke. Od Italije,Nemačke,Švedske,Malte i Holandije recimo po 8 poena. Od Norveške i Francuske po 7 poena. Finska ce nam dati nesto fazon 5 poena kao i Portugal. Od Irske mozda dobijemo koji bod fazon 4 poena. Od Letonije moguce 0,od Izraela neka bude hajde recimo 2 poena i ostatka sveta kontam barem 5 poena cemo dobiti.

Videćemo. Ne valja previše kalkulisati, često bude iznenađenja, što pozitivnih, što negativnih. A treba obratiti pažnju i na konkurenciju a ne samo na to da li ima naše dijaspore i da li se u tim zemljama sluša slična muzika.

Moja prognoza je da 12 poena dobijamo samo od Hrvatske,Švajcarske i Češke. Od Italije,Nemačke,Švedske,Malte i Holandije recimo po 8 poena. Od Norveške i Francuske po 7 poena. Finska ce nam dati nesto fazon 5 poena kao i Portugal. Od Irske mozda dobijemo koji bod fazon 4 poena. Od Letonije moguce 0,od Izraela neka bude hajde recimo 2 poena i ostatka sveta kontam barem 5 poena cemo dobiti.
106 ukupno kod tebe...

Meni zanimljivo, šta fali, kao da je bitno, zanimljivo da se vratim onda kad vidim stvarni rezultat i vidin šta je otprilike potrefljeno, šta totalno ne..

Ma ok, svako ima svoju zanimaciju, samo kažem kako to izgleda iz mog ugla hehe

• Like
Reactions: Mrm
Luke za Danas rekao da ga ne finansira Spilberg pa čudovište nece biti na sceni lol ali ce biti detaljnije na ESC i imace vise interakcije izmedju njega i igraca.

Bice vise igranja i rad kamere ce biti bolji. Ceo nastup ce biti detaljniji.

Takođe produkcijski je pesma malo promenjena za zvuci vise kao u studijskoj verziji (pojacani bek vokali?)

Nikada nije nastupao u areni pred toliko ljudi pa ce biti ili pobeda ili fijasko kaze haha

Ma ok, svako ima svoju zanimaciju, samo kažem kako to izgleda iz mog ugla hehe
Probaću da uradim za T&S u drugom polufinalu, ali to je dosta teže, kod zemalja koje nemaju dijasporu je mnogooo teže..

Što bih voleo da ljudi u mojoj okolini prestanu da me porede sa Lukom 😂

Znači jedno 20+ ljudi uključujući i moje učenike mi je reklo da ih podsećam na našeg predstavnika (verovatno zbog frizure + činjenice da sam sav čudan i awkward). Em se obojica zovemo Luka i obojica smo poreklom iz Čačka, em smo obojica smo išli u istu osnovnu i srednju školu i na isti fakultet i smer u Beogradu. Jedino što je nekoliko godina stariji od mene.

A povrh svega me neki ljudi već godinama zovu Crni Luka jer sam stalno u crnom 😂

Videćemo. Ne valja previše kalkulisati, često bude iznenađenja, što pozitivnih, što negativnih. A treba obratiti pažnju i na konkurenciju a ne samo na to da li ima naše dijaspore i da li se u tim zemljama sluša slična muzika.
Miloše,vodio sam računa,zato sam pisao da dobijamo negde 7 ili 8 poena,čak i da imamo sjajnu dijasporu,opet zbog pesama poput Švedske Norveške i Finske sam gledao,jer su te 3 zemlje naši glavni rivali,tako da ce verovatno od neke zemlje gde ima nasih i dosta uvek glasaju tipa Francuske Italije,Malte itd da dobijamo 7 ili 8 poena,eto shvatam da ce mozda neka od tih favorita dobiti vise poena od nas u polufinalu..

Ja sam u fazi praćenja MyTop lista jer mi se čini da su pouzdanije od kladionica. Kompletiranjem svih učesnika, malo smo pokvarili plasman, ali i dalje uu skoro dve trećine lista smo medju prvih 10.

U top 10 najčešći su: Švedska, Finska, Francuska, Španija, Češka, Jermenija, Gruzija, Austrija.

Dno drže Hrvatska, San Marino, Poljska, Azerbejdžan.

Krindž.......

Ja sam u fazi praćenja MyTop lista jer mi se čini da su pouzdanije od kladionica. Kompletiranjem svih učesnika, malo smo pokvarili plasman, ali i dalje uu skoro dve trećine lista smo medju prvih 10.

U top 10 najčešći su: Švedska, Finska, Francuska, Španija, Češka, Jermenija, Gruzija, Austrija.

Dno drže Hrvatska, San Marino, Poljska, Azerbejdžan.
Kako merodavna top lista,kada su Hrvatska i Poljska u top 3 najgorih a kontam i jedni i drugi glatko ulaze u finale a ovi prvi se mogu nadati zahvalkjujuci publici mozda i top10 ukupno u velikom finalu,tako da...

Nemam potpuno iskristalisan top10 ali mozda malo i subjektivno,meni su u top10 recimo(za sada) Hrvatska,Svedska,Srbija,Ceska,Estonija,Nemacka,Slovenija,Jermenija,Finska,Norveska,Austrija,na granici su jos Letonija,Gruzija,Litvanija,Portugal cak mozda..ove druge ili neslusljive skroz nezanimljive ili su mi jako lose. Uglavnom negde sam u fazonu da ko pobedi od ovih zemalja: Svedska,Ceska,Hrvatska,Estonija bio bih zadovoljan to su mozda eto 4 pesme koje najvise slusam i verovatno cu i najcesce slusati..

Ako mislimo da računamo na neku "drugosrbijansku" dijasporu, Danas je neka bitna kockica u promotivnoj kampanji...
Milice,moraš shvatiti jedno,nova.rs ili danas takodje umeju biti krindž i tabloidi,sve više na moju veliku žalost,ali i ove zemlje na nova-rs portalima ili novinama ili u danasu itd vidjam glupave tabloidnev nastupe postaju i oni sve vise(ako vec nisu postali) alo,kurir i ostali informer telegrafi..
Danas,se drzi jos,ali nova.rs je jeziva kakve vesti iskaču na fejsu recimo ono je uzas..

Inače pitanje za iskusnije članove ovog sajta hocemo li imati i za samu evrovziju ovde glasanje,ili ako ne zbog subjektivnosti zbog Srbije,hoce biti ovde kao na sajtu srpskom za evrovziju nekih komentara ocenjivanja,ako presluskivanje iz mog ugla i te fore,da imamo priliku oceniti ove godine ocenom od 1 do 5 ili do 10 svaku zemlju ili neko glasanje sta mislimo makar u oba polufinala ko ide u finale i u tom finalu ko pobedjuje da glasamo za jednog svog favorita na primer makar kao ankete???

Da, biće forumskog glasanja. Prvo za polufinala a potom za naše finaliste.

Što se tiče komemtarisanja pesama iz našeg ugla ili nekih poznatih ličnosti, videćemo još za to hoće li biti i u kom formatu.

Back