Postoji i Reddit glasanje?? Skala nebitnosti eksplodirala!Mada je Srbija dobro kotirana na onom Reddit glasanju.
Kakvih 8-10 poena od svake zemljeNisam 100% siguran ko ce i u kojoj meri glasati za Srbiju. Ok imamo lak zreb u smislu da prvi put su sve 3 zemlje velike petorke koje glasaju to veče gasterbajterske,takodje imamo još i Hrvatsku i Svajcarsku,Maltu sa nama,medjutim da bismo bili sigurni 100% u finale potrebno je da od svih pomenutih zemalja dobijemo te večeri u proseku makar po 8-10 poena,ukoliko nas ocekivano kao i uvek budu bojkotovali Moldavija,Letonija i sl....
Moldavija je i te kako uglavnom bila naklonjena nama pogotovo u polufinalima…Nisam 100% siguran ko ce i u kojoj meri glasati za Srbiju. Ok imamo lak zreb u smislu da prvi put su sve 3 zemlje velike petorke koje glasaju to veče gasterbajterske,takodje imamo još i Hrvatsku i Svajcarsku,Maltu sa nama,medjutim da bismo bili sigurni 100% u finale potrebno je da od svih pomenutih zemalja dobijemo te večeri u proseku makar po 8-10 poena,ukoliko nas ocekivano kao i uvek budu bojkotovali Moldavija,Letonija i sl....
Ja po pitanju prolaska Srbije u finale ne mogu da "pretend to be shocked" jos od ispadanja Tijane Bogicevic. Pre Tijane sam itekako bio u tom fazonu, posle Tijane sve i da hocu, ne mogu.Prolazak Srbije u finale pretends to be shocked trenutak kao i pobeda Loreen.
Ne bih baš rekao..Moldavija je i te kako uglavnom bila naklonjena nama pogotovo u polufinalima…
10 poena od moldavske publike za Balkaniku u polufinalu.Ne bih baš rekao..
Seti se Konstrakte,Jelene,Željka,jedino nesto smo uboli makar u finalu kada je Marija bila mislim 5 poena ili tako nesto,dok Ukrajina nas bojkotuje nestvarno posle Marije još,mada i tada se nisu pretrgli,ali Jeleni nisu nista dali i potom svake godine 0 od njih,od Moldavije kada Konstrakta nista NI OD ZIRIJA NI PUBLIKE NIJE DOBILA,ondaa....