rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Rekao je u 1 intervjuu da ce ponovo uraditi scenu, misli da uradi cvet za igrace takodje. Mozda subto u medjuvremenu promenili 🤷🏻‍♀️

esc1.png
esc2.png
esc3.png
esc4.png

Reddit nas nešto ne miriše

Ruku na srce, reddit često maši rezultate. Prošle godine su pikirali Sloveniju i Letoniju, ove godine ponovo Letoniju.

Bila je masa ljudi prosle godine koji su nam dovodili kvalifikaciju u pitanje bukvalno sve dok nas nisu prozvali. Cak mislim da se ove godine i malo bolje kotiram ali u sustini to je to.

Ove godine su prognoze uglavom realisticne sto je pomak u odnosu na proslu. Mogu da razumem da se nekome Lukina pesma i nastup ne svidjaju. Kada se napravi upgrade nastupa i produkcije, ostavice to puno bolji utisak.

Nisam 100% siguran ko ce i u kojoj meri glasati za Srbiju. Ok imamo lak zreb u smislu da prvi put su sve 3 zemlje velike petorke koje glasaju to veče gasterbajterske,takodje imamo još i Hrvatsku i Svajcarsku,Maltu sa nama,medjutim da bismo bili sigurni 100% u finale potrebno je da od svih pomenutih zemalja dobijemo te večeri u proseku makar po 8-10 poena,ukoliko nas ocekivano kao i uvek budu bojkotovali Moldavija,Letonija i sl....

Nisam 100% siguran ko ce i u kojoj meri glasati za Srbiju. Ok imamo lak zreb u smislu da prvi put su sve 3 zemlje velike petorke koje glasaju to veče gasterbajterske,takodje imamo još i Hrvatsku i Svajcarsku,Maltu sa nama,medjutim da bismo bili sigurni 100% u finale potrebno je da od svih pomenutih zemalja dobijemo te večeri u proseku makar po 8-10 poena,ukoliko nas ocekivano kao i uvek budu bojkotovali Moldavija,Letonija i sl....
Kakvih 8-10 poena od svake zemlje 😀?

Moldavija je i te kako uglavnom bila naklonjena nama pogotovo u polufinalima…

Prolazak Srbije u finale pretends to be shocked trenutak kao i pobeda Loreen.
Ja po pitanju prolaska Srbije u finale ne mogu da "pretend to be shocked" jos od ispadanja Tijane Bogicevic. Pre Tijane sam itekako bio u tom fazonu, posle Tijane sve i da hocu, ne mogu.

Moldavija je i te kako uglavnom bila naklonjena nama pogotovo u polufinalima…
Ne bih baš rekao..

Seti se Konstrakte,Jelene,Željka,jedino nesto smo uboli makar u finalu kada je Marija bila mislim 5 poena ili tako nesto,dok Ukrajina nas bojkotuje nestvarno posle Marije još,mada i tada se nisu pretrgli,ali Jeleni nisu nista dali i potom svake godine 0 od njih,od Moldavije kada Konstrakta nista NI OD ZIRIJA NI PUBLIKE NIJE DOBILA,ondaa....

Dali su nam 2 poena 2013, i Sanji Vučić u polufinalu 3 poena. :)

Ova tema

Life Cycle Omg GIF by La Guarimba Film Festival

Samo pop fali

Strah zbog ponavljanja 2017. jer su 2017. i 2023. kalendarski iste. Eto zasto samo pop fali.

Ne bih baš rekao..

Seti se Konstrakte,Jelene,Željka,jedino nesto smo uboli makar u finalu kada je Marija bila mislim 5 poena ili tako nesto,dok Ukrajina nas bojkotuje nestvarno posle Marije još,mada i tada se nisu pretrgli,ali Jeleni nisu nista dali i potom svake godine 0 od njih,od Moldavije kada Konstrakta nista NI OD ZIRIJA NI PUBLIKE NIJE DOBILA,ondaa....
10 poena od moldavske publike za Balkaniku u polufinalu.

Back