rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Uh, obožavam što i Konstrakta ide u Madrid, taman da se lično zahvali za visok plasman koji joj je Blanca Paloma dodelila na glasanju prošle godine, ne sećam se samo da li je stavila na 4. ili 1. mesto? 🥰

Btw, ako gledamo prošlogodišnji raspored, onda nam je ostalo tačno mesec dana do prvih proba. Meni je baš proletela sezona, kao da smo juče listali fejk spisak sa Mili, imaš potencijal i Poštar, kuc-kuc, kuca dva puta. 😂

Ljudi, radije bih da sve pare odu u bezobrazno skup nastup, da svaki sekund prsti i bude popunjen skupim grafikama, pirotehnikom, specijalnim efektima, razradjenim semama itd. nego da se neko placa da animira sacicu ljudi koja sveukupno ne cini ni 2% glasajuceg tela.
Naravno da u nastup mora da se ulozi i mislim da je to izvesno. Ali Nisam govorila o sebi kao fanu vec evropskim trenutnim i potencijalnim fanovima. O marketingu. Govorimo o dve plate ili stazisti.

Opet sam ih prizvala lol

Moram onda i češće da kukam, da budu aktivniji :LOL:

Napravila sam neku svoju listu Top 3 omiljenih Lukinih videa:

1. Pobednički catwalk "u skladu sa nastupom" :love:

2. Za Italiju spreman, vidim :LOL:
(Mislim imamo i ovde kauče lol)

I moj čovek u kuhinji, ista sam skroz lol
(Jedino je moja psovka u malo blažoj verziji, budu "palle" umesto "ca**o" 😆)

3. "I'm not gonna do it, girl!"
"I did it!"
😆
Manifest 😀

Uh, obožavam što i Konstrakta ide u Madrid, taman da se lično zahvali za visok plasman koji joj je Blanca Paloma dodelila na glasanju prošle godine, ne sećam se samo da li je stavila na 4. ili 1. mesto? 🥰

Btw, ako gledamo prošlogodišnji raspored, onda nam je ostalo tačno mesec dana do prvih proba. Meni je baš proletela sezona, kao da smo juče listali fejk spisak sa Mili, imaš potencijal i Poštar, kuc-kuc, kuca dva puta. 😂
Mislim 1. Paloma dala Konstrakti.

Ozbiljno pitam...
1d9aa039aabdb873a08a3d3547cb4501b78a522e.gif

Pa na Evroviziju brate, kao član žirija...!
Nije sigurno u poštansko sanduče ili sanitarnu knjižicu...!
A gde to može da se vidi i kako znate da je ona,ranijih godina i kada je bilo pisalo je kao clan zirija ,clan zirija 2 itd itd, inace to je moglo ranije da se vidi, ali evo sada gledam za na primer proslu godinu ne pise posebno kako je glasao koji clan zirija, ili su uklonili..
Gde se moze proveriti to?
Inace i za 2012.godinu sam hteo pitati, gde se moze videti tamo to za ziri posebno i svaka zemlja kako je posebno glasala?

Da li je ovaj pogadjao prethodnih godina favorite??

Da znam, da li da otvorim šampanjac da počne slavlje za našu drugu pobedu, ili da se ne ložimo??? :LOL:
Pa nije to predikcija rezultata, nego njegova lična lista preferencija... :ROFLMAO::ROFLMAO:

Sačuvao sam ovu pesmu na plejlisti kako bih lakše pratio kretanja na top listama i sad mi naiđe i IZVAJBOVAO SAM?!

NEŠTO SE SPREMA.

Pa na 15. mi je mestu na kraju, bole me uši u pojedinim delovima, ali mi je jutros bila kul.

Back