rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovo nije pesma za školske priredbe, već za veliku scenu. I nastup će tek da grmi u Liverpulu videćete. I naravno da nije jury friendly, pa ne predstavlja Švedsku pobogu, već Srbiju. Znate ono, Uraganke su bile obučene u stilu prostitutki sa ulice, jeftini istočnoevropski stil, ali brate Alesandra iz Norveške je sa tri krpe oličenje seksepila. I to je tako, i još dugo će biti tako. Na kraju krajeva mi sami sebevne cenimo i vazda smo više cenili tuđe govno od vlastite torte

Ma ne hajde da polovičan opušteniji promo nastup pritom snimljen telefonom uzimamo za reper kako će ko da prođe u maju u Liverpulu lol, pritom ni na njemu uopšte nije bio loš ni u jednom segmentu, ali u modi je biti "objektivan" i "iznad situacije" xexe

Ovo nije pesma za školske priredbe, već za veliku scenu. I nastup će tek da grmi u Liverpulu videćete. I naravno da nije jury friendly, pa ne predstavlja Švedsku pobogu, već Srbiju. Znate ono, Uraganke su bile obučene u stilu prostitutki sa ulice, jeftini istočnoevropski stil, ali brate Alesandra iz Norveške je sa tri krpe oličenje seksepila. I to je tako, i još dugo će biti tako. Na kraju krajeva mi sami sebevne cenimo i vazda smo više cenili tuđe govno od vlastite torte
Joj ovo je istina za Hurricane, koliko su ih razvlačili neki da su jeftine, te propali pokušaj Beyonce, Kardashianke, ove godine ona Šveđanka na MF isto obučena kao one i kao wow top, te godine su i Nataliju prozivali da je jeftina, a gle čuda, Srbija i Moldavija u pitanju 🤡

Ja se sećam pozitivnih komentara svih jutjubera - ovi što su uživo gledali probe - kao očekivali šarenilo iz spota i kad je nastup krenuo - svi su bili u fazonu OMG this is so classy - just black and white. ❤️ Da ne spominjem Sinana (ili beše Cinan) koji je padao u trans svaki put.

Mislim da se ovde Srbija dozivljava previse sigurnom za finale. Ne mislim da ispadamo, ali bih rekao da ima bar 5-6 zemalja koje su sigurnije od nas.

Inace su mi ovi prepartiji totalno irelevantni, jos ove godine ih ima mali milion ove godine. A komentarisu se nastupi kao da je ne znam sta, iako se vidi da je ovo Luka odradio sa pola gasa. Reper treba da bude nastup sa PZE i to je to.

Mislim da je za sve izvodjace mnogo bitnije da se uvezbaju i odmore nego da se sukljaju po ovim prepartijima gde ne mogu dobiti gotovo nista.
Ja nikad ne smatram Srbiju sigurnom za finale. Tako je jos od ispadanja Tijane. Pre toga sta sam znao, bio sam mladji i uvek sam smatrao Srbiju sigurnom za finale.

Meni su ove žurke dobre da ti pokažu otprilike gdje je falinka i na čemu da poradiš (za ove koji su interno izabrani, barem), kao i da se pripremiš na putovanja i pjevanja pjesme pred publikom. Mislim da utiče na samopouzdanje, ali ne i na rezultat, mada Konstra je bila apsolutni hit na Tviteru prošle godine sa nastupom u TA, podigla hajp oko sebe još više.

Što se prolaska tiče, isto mislim da ima 5-6 sigurnijih od Srbije, konkretno Švedska, Finska, Norveška, Moldavija, Izrael i Hrvatska, ali nebitno da li prošli kao 7. ili 10, samo da je proći, jedino što je bitno 😄
Ne bih rekao da je Hrvatska sigurna isto. Pre ce Ceska biti sigurna.

Ja se sećam pozitivnih komentara svih jutjubera - ovi što su uživo gledali probe - kao očekivali šarenilo iz spota i kad je nastup krenuo - svi su bili u fazonu OMG this is so classy - just black and white. ❤️ Da ne spominjem Sinana (ili beše Cinan) koji je padao u trans svaki put.
To da, oni su oduševljeni bili, više sam ciljao na tviteraše strane a i komentatore sa nekih televizija

Izrael je i vise nego siguran sa onom turbo folk treseranom. Moldavija je takodje dosta sigurna, oni su mamac za televoting.
Meni su obe pesme bez veze iskreno i uopste to nije siguran mamac za televote, sta mislis bude im jeziv i kič nastup, još ako budu falširali i na kraju ne prodju.
Ne znači ako je pesma brza jako da sigurno ulazi u finale, koliko puta su takve iste pesmice glatko ispale u polufinalu, plus to nisu Svedska ili Rusija na primer pa da su sigurni..

Meni su obe pesme bez veze iskreno i uopste to nije siguran mamac za televote, sta mislis bude im jeziv i kič nastup, još ako budu falširali i na kraju ne prodju.
Ne znači ako je pesma brza jako da sigurno ulazi u finale, koliko puta su takve iste pesmice glatko ispale u polufinalu, plus to nisu Svedska ili Rusija na primer pa da su sigurni..
Pasa Parfeni, videli smo ga 2012. tako da on je siguran. Dok sto se tice jednoroga, i meni je katastrofa, ali to sto je nama katastrofa, ne znaci da ce ispasti. Publika se jako pali na ove treskavce i na tezak kic (seti se Rumunije 2017).

Joj ovo je istina za Hurricane, koliko su ih razvlačili neki da su jeftine, te propali pokušaj Beyonce, Kardashianke, ove godine ona Šveđanka na MF isto obučena kao one i kao wow top, te godine su i Nataliju prozivali da je jeftina, a gle čuda, Srbija i Moldavija u pitanju 🤡
Rasizam, sovinizam i ksenofobija su duboko ukorenjeni u zapadnoj Evropi samo su vesti da to sakriju i da glume nesto.

Jako me nerviraju ti dvostruki arsini kada su Uraganke u pitanju. Generalno je sve jako pocelo da me smara i odbija zbog te ogranicenosti stranih esc fanova, uopste mi se ne prate drusvene mreze, a nekad mi je bilo zabavno.

Pasa Parfeni, videli smo ga 2012. tako da on je siguran. Dok sto se tice jednoroga, i meni je katastrofa, ali to sto je nama katastrofa, ne znaci da ce ispasti. Publika se jako pali na ove treskavce i na tezak kic (seti se Rumunije 2017).
Porediš njegovu pesmu 2012. godine i ovuu?????
Maa daaaj..
A jos ludje porediš Rumuniju 2017.godine sa ove 2 pesme, Rumunija je imala zanimljivu pesmu i spoj, cura koja je pevala je vokalno RAZVALILA, plus cura je bila i jako lepa i slatka, takodje postojala je hemija izmedju njih dvoje, harizmaticni su bili, pesma je bila slatkasta malo i kao decija, ali posebno njoj i njenim godinama je prilicila, nisu bili vulgarni i imala je zaraznu melodiju i refren i znao sam i ocekivao da ce dobro proci, jos bi bolje prosla da ziri nije unistio.
Sa druge strane Izrael bas nema upcetaljivu i pamtljivu melodiju lici na apsolutno svaku pesmicu koja bi snimila neka Miley Cyrus ili tako nesto dakle klasicna tralala pop americka pesmica, dok Moldavija je kopija ,ALI JAKO LOSA KOPIJA UKRAJINE 2022. godine, bas jeftina kopija, na sve to baš kič i očajan nastup, baš krindž..

Nismo ni mi mnogo bolji...
Parafrazirajući Slavoja Žižeka (❤️), svi samo pomeramo granicu do koje su nam ljudi niža bića lol
Čekajte da li se ovde neko šali, ili sam ja upravo video da ovde neko proziva zapad za rasizam,šovinizam,ksenofobiju i ostalo, paa ako je neko sve to navedeno onda smo to mi.
Pa ljudu, evo gledajte 24 sata i čitajte naše medije i gledajte naše nacionalne televzije i videćete sve to samo još gore od zapada dvesta puta..
Bukvalno evo sada kada bih ukljucio pink i odgledao jedan nacionalni dnevnik od pocetka do kraja video bih i cuo i rasizam,sovinizam,ksenofobiju i fašističke izjave i podele kako u studiu njihovom tako na konferencijama od predsednika ove zemlje i ministara.
Nijedan jedini dan ne prodje da ne cujem sve to..

Rasizam, sovinizam i ksenofobija su duboko ukorenjeni u zapadnoj Evropi samo su vesti da to sakriju i da glume nesto.

FlickeringWellmadeCassowary-size_restricted.gif

A homofobiju tek da ne spominjem, nasi najpopularniji narodni pevači ne mogu očima videti lezbejke i gejeve.
Tako da nemojmo se lagati, treba prvo svoje dvorište očistiti da bi se gledalo u tudje...

Back