Kad Malta do sad nije uspela da skupi ni 50ak bodova kod publike, tesko da ce i sa ovom bledunjavom pesmom.Uopšte ne mislim da su Malta i Letonija sigurni NQ. Malta ima užasan žreb, ali je pesma nešto najbliže popularnoj komercijalnoj muzici iz prvog polufinala i mislim da ima potencijal da se dopadne ljudima van evrovizijskog mehura, tj. gigantskoj većini ljudi koja zapravo glasa.
I ja mislim da prolazimo u finale sa nekog 8-10. mesta a u finalu očekujem neko 19 mesto. Bottom 5/ jednocifren broj poena kod žirija i oko 15. mesto kod publike.
Najizglednijih 5 koji idu kući: Letonija, Irska, Malta, Azerbejdzan i Švajcarska. Medjutim možda Letonija prodje a ispadne Holandija, pa se Letonija izvuče kao najbolje kotirana balada ipak u tom polufinalu. Svakako jedna balada mora u finae iz tog polufinala.Kad Malta do sad nije uspela da skupi ni 50ak bodova kod publike, tesko da ce i sa ovom bledunjavom pesmom.
Letoncima je postalo vise svejedno, oni su tu samo cisto radi reda, jos i kraj njihove pesme prosto zaista te tera da se uspavas, a to nije dobro. Tako da Malta i Letonija definitivno lete kuci.
Sa HCN smo bili osmi u polufinalu kod publike. Sa Tijanom smo bili 11. iako smo imali gomilu komsijskih zemalja. Nasa dijaspora je obicno u finalu tek dolazila do izrazaja, a sem Zeljka i Konstrakte, svi su nam prolazili sa 7-10. Bice tesko i svaki glas je bitan, uzdam se i u ROTWObzirom da glasa samo publika nerealno je da prodje sa 8-10 mesta.
Zapravo, mogu da vidim samo tri države sigurno ispred nas.
A koje sve zemlje glasaju iz ROTW, jesu li i zemlje sa drugog nekog kontinentna tu ukljucene ili samo sve moguce evropske zemlje koje ove godine NE UCESTVUJU NA ESC????Sa HCN smo bili osmi u polufinalu kod publike. Sa Tijanom smo bili 11. iako smo imali gomilu komsijskih zemalja. Nasa dijaspora je obicno u finalu tek dolazila do izrazaja, a sem Zeljka i Konstrakte, svi su nam prolazili sa 7-10. Bice tesko i svaki glas je bitan, uzdam se i u ROTW
Tijanu su cak i BUGARI ignorisali, dok su Makedonku nagradili sa 12 i pored losih politickih odnosa. Uz to, dobila je malo bodova iz Austrije i Francuske, Nemacka je isto ignorisala, da ne govorim o Madjarskoj i Rumuniji koji su verni Urgo-Fincima odn. Moldaviji, jos tada na Malti nije bilo toliko srpske dijaspore. A sad ove godine, nema Bugara, nema Madjara, Rumuni su u drugom pf, na Malti ima mnogo vise Srba nego 2017, uz to nema Estonije i Litvanije koje su nam pored Turske (na svu srecu nema ih vise) najvece zlo.Sa HCN smo bili osmi u polufinalu kod publike. Sa Tijanom smo bili 11. iako smo imali gomilu komsijskih zemalja. Nasa dijaspora je obicno u finalu tek dolazila do izrazaja, a sem Zeljka i Konstrakte, svi su nam prolazili sa 7-10. Bice tesko i svaki glas je bitan, uzdam se i u ROTW