Da učestvuju Sjeverna Makedonija i/ili Crna Gora, to bi nam baš bio ogroman vjetar u leđa i daleko veće šanse za top 10 bi imali ali šta da se radi, valjda će se neka od njih vratiti u skorijem periodu...
I po meni je Tijana zasluženo ispala gledajući cjelokupan utisak (vladanje scenom, koreografija, pjevanje) ali da je bilo onih koji su mi još manje zaslužili da prođu a prošli su - bilo je (npr. Austrijanac i Dankinja koji bješe od publike nisu skoro ništa ni osvojili ali ih je žiri progurao, Bjelorusija koliko god da je bila ''cute'' meni lično nikada nije sjela i još par njih) a zamijenio bih Austriju, Bjelorusiju i Hrvatsku za Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Švajcarsku.
Ne bih se složio da je Tijana naša Mia Dimšić, prije bih je uporedio sa Albinom jer im je isto falilo 3 poena za prolaz...
Nije Tijana uopšte bila toliko nebitna prije samog takmičenja kako se ovdje piše, bila je jedan od favorita fanova a i na kladionicama je neloše stajala, na onim koncertima i u intervjuima isto nije odavala utisak abitnoće već naprotiv - prštala je od samopouzdanja, postala je nevažna na probama i to je trajalo sve do polufinala, ubio ju je najviše redoslijed nastupanja (pored svih njenih nedostataka) jer ona pjesma jednostavno nije bila za otvaranje.
S druge strane, mučena Mia je bila zaboravljena od strane sopstvenih zemljaka odmah po završetku Dore i donekle u sjenci Konstrakte, kada je ispala u polufinalu niko nije ni primijetio niti se nešto pretjerano potres'o dok za Tijanino ispadanje se baš i ne može reći da nije bilo komentarisano s obzirom da su pogotovo stranci najviše spominjali nju i Makedonku kao jednu od najvećih nepravdi te godine.