rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jeste li gledali Luku, upravo je gostovao kod Kesica bio je dug intervju lep jako i izveo je novu verziju pesme u studiu sa gitarom i klavirom uzivo, sjajnoo!
Super je Luka! Kada ga gledam u intervjuima, uvek je toliko sabran i zna šta radi i govori, da prosto ne mogu da se otmem utisku da je onaj njegov nastup u Španiji bio neko trolovanje.

U ponedeljak u 9h izlazi na zvaničnom kanalu "24 minuta sa Zoranom Kesićem" cela emisija iz delova na youtube, pa obavezno ko nema EON i SBB inače, neka pogleda ceo intervju i posluša ovu verziju pesme, siguran sam da će vam se zaista dopasti, možda i najbolji intervju do sada i odlična verzija ove pesme.

Trolovanje ili koja čašica više :unsure:
I ja sam, kao većina, prvo mislila da je to, ali posle sam počela da sumnjam da je nešto drugo, pogotovo što je u razgovorima više puta pominjao da voli da se zeza i da je veliki manipulator.

Najjači deo sinoćne emisije odnosno gostovanja kod Zorana Kesića je izjava sa početka gostovanja: " Sada sam dostigao vrh svoje karijere, čim sam konačno po prvi put gost u tvojoj emisiji, to je dokaz da sam uspeo"

Nije mi uopšte jasno kako je on ovde razumeo pitanja 😆
Možda zato što uči španski lol

I ja sam, kao većina, prvo mislila da je to, ali posle sam počela da sumnjam da je nešto drugo, pogotovo što je u razgovorima više puta pominjao da voli da se zeza i da je veliki manipulator.
Nije trolovanje. Popio malo i pogubio se. Info iz pouzdanih izvora.

Je l' može neko u par rečenica da mi kaže šta se zna o našem nastupu trenutno? Nisam pratio ništa bukvalno.

Ideja ostaje ista, samo bi sve trebalo da izgleda ''skuplje i grandioznije'', tako je govorio u intervjuima. Pretpostavljam da vodi iste plesače, Slovenci su i manje je cimanje za vize. Prop (valjda veći od onog na PzE) se izrađuje u Engleskoj.

Optimista sam, a naročito zato što je i Konstraktin tim od starta uključen u priču (makar savetodavno) + nadam se da će i Jasmin opet biti deo delegacije. A i generalno su nam nastupi odlični od 2019.

Back