rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Lignjoslave kakvo ti je prevdidjanje, ulazimo li u top 5 ove godine na Evrovziji kao prošle godine, ili barem 10. mesto kao Bojana Stamenov, ili ćemo ove godine opet nastaviti naš standardni plasman kao Balkanika, Nevena Božović i Sanja Vučić?

I kolko sam skontala umesto latice lotusa na kojoj lezi, ce biti ceo cvet. Tako je on barem rekao, osim ako nije bila hiperbola za to da ce ta latica izgledati bolje

I kolko sam skontala umesto latice lotusa na kojoj lezi, ce biti ceo cvet. Tako je on barem rekao, osim ako nije bila hiperbola za to da ce ta latica izgledati bolje
Biće ceo cvet, tako je u sinoćnoj emisiji rekao i kao efektiniji i bolji nastup, ali u suštini neće se msm menjati previše u odnosu na PZE23.

Ma
@Bebi je pisao i da virtuelno zna dizajnerku, i da ostaje ista za Liverpul, samo da će sada imati više vremena za kostim... jer su prethodni sa PZE radili u rekordnom roku...
Ma znam Monu iz života, samo eto nisam znao da su povezani. :LOL:

Lignjoslave kakvo ti je prevdidjanje, ulazimo li u top 5 ove godine na Evrovziji kao prošle godine, ili barem 10. mesto kao Bojana Stamenov, ili ćemo ove godine opet nastaviti naš standardni plasman kao Balkanika, Nevena Božović i Sanja Vučić?
16. mesto, kad vec pitas.

16. mesto, kad vec pitas.
Gde nadje baš to 16. mesto haha, obično je prognoza ulazi u prvih 10 ili prvih 15, prvih 20, gde iskopa baš tačno 16. mesto :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ja to ne mogu predvideti baš mi je teško i za Srbiju i Hrvatsku da predvidim, ali iskreno se nadam da se obe nekako uguraju makar u tih prvih 10 u finalu.
Da obe udju u top 10 po publici, po ziriju da budu malo ispod toga, pa onda zbirom poena da se uguraju na deobu 9. i 10. mesta eto da zaokružimo..
Za Sloveniju znam da neće biti medju 10 to nema sumnje da neće, ali eto makar top 15 bi bio fin za njih.
Znači eto malo optimistično, Luka da prodje kao Hatari u zbiru, Let 3 kao Boris Novković u najgorem slučaju, a Slovenci kao Hurricane u najgorem slučaju.
Mislim da su to korektne želje eto svi da budu od 10. mesta pa naniže, skroman sam...

Da li će se i ove godine nastaviti tradicija da ispraćamo svog predstavnika drugu godinu u nizu eto kao novina uz direktan prenos na RTS i svečanu ceremoniju, i kada naš predstavnika kreće u Liverpul i kada će te 2 probe imati, zna li se zvanično sve?

Saznaćemo blagovremeno... Nezvanično, putuju u petak.

Ove godine možda i previše astrologije za moj ukus, ali i to je reklama lol

Još jedna slika s Käärijom:
FuepBpDXsAAQzsN

😍

Ali Kaarija fura svuda zeleni bolero, bice u njemu i na tirkiznom tepihu.

Back