rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Zelenski nastupa tek u finalu, rano je sada za njega, on će nam se svima 13.maja obratiti kao u finalu San Rema ove godine naravno.

Na san remu je plačnim i tužnim glasom i pogledom i govorom nam rekao da moramo voleti Ukrajinu i podržavati je, u prevodu rekao nam je da je skroz on u redu sa tim da opet pobedi Ukrajina i ove godine, makar ne bili domaćini, jer je lepo pobediti na bilo koji način i hoće čovek da pojure Irsku na evrovziji i rekord od 7 pobeda makar dostignu.

Verovatno im je organizovan obilazak i gotovo sigurno su pozdravili osoblje i volontere. Ovo drugo je neizostavan deo svih obilazaka/poseta članova kraljevske porodice.

Zelenski nastupa tek u finalu, rano je sada za njega, on će nam se svima 13.maja obratiti kao u finalu San Rema ove godine naravno.

Na san remu je plačnim i tužnim glasom i pogledom i govorom nam rekao da moramo voleti Ukrajinu i podržavati je, u prevodu rekao nam je da je skroz on u redu sa tim da opet pobedi Ukrajina i ove godine, makar ne bili domaćini, jer je lepo pobediti na bilo koji način i hoće čovek da pojure Irsku na evrovziji i rekord od 7 pobeda makar dostignu.
KONSTRUKTORE, Zelensky se nije pojavio video callu na Sanremu jer su Italijansi pisali peticiju protiv te je Amadeus procitao njegovo pismo.

Sada će se pojaviti u nekom snimku, ako su gurnuli kraljice i kraljeve par dana pred eurosong, onda moraju nekoga i iz Ukrajine istaći u prvi plan, a pošto nemaju kralja, imaju predsednika, tako da kako pevački, tako i politički se makar čitanjem pisma mora ispoštovati i Ukrajina logično.
Mislim zamisli Evrovziju koju Srbija organizuje i kao pobednik od prošle godine, a da se Vučić ne pojavi, paa gdee to ima???

A gde je mogla da vidi nasi scenu? Na videu mozda svi vec poslali animaciju sa visuals sve sa ledom i laser svetlima pa im pokazali najbolje ( ne verujem da su im pokazivali sve zemlje)
Pa juce je bila ona stand in proba. Sigirno je tu negde cvet

Ma kraljica sluša na repeat-u svakog dana našu pesmu i dopada se ženi sve što ima veze sa njim i našom pesmom, žena je zaljubljena u Srbiju, tako da idemo u finale milijardu postoo, ee tako i to sam vam rešio..
Sada možemo lagano dočekati 13. maj i too 10. ovaaj čuj mene 3. mesto (minimum) u velikom finalu :D :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Slušaju elektronsku pop muziku i omiljen grad im je London a omiljeni izvodjac tog muzičkog pravca Luke Black..

Lele kad Kraljica Consort vidi ceo nastup sa kidanjem dovoda kiseonika i Game over a publika: b.tch

Ne bih se ja previse radovao sto se Kraljici svidja cvet, meni ona ne deluje kao osoba koja ima ukusa.

To nije konzervativna kraljica, ona je žena moderna i modernih i širokih shvatanja, nije ona kao naš trenutni kralj koji se ne razume u mobilne telefone, kamere, tablete i TA ČUDA...

Top 8 za Let 3, top 10 za Srbiju, ne preterujmo uz sav optimizam..
Gurao nas je i Mika prošle godine koji takodje nema nekog ukusa, ali smo već bili hajpovani i bukvalno samo nam je falilo još u uživo programu da neko skače i navija za nas i bodri nas i lobira za nas.
Sada mnogo uticajnija osoba lobira za nas, a i da lobira neko manje uticajan, na evrovziji nije bitno ko kaže nego šta kaže, bili smo neprimetni duže vreme i dobro je da nas neko hvali i gura, važno je samo da postojimo i da se priča nešto o nama.
Ranijih godina nas niko nije primećivao dok se Konstrakta nije pojavila, i sada drugu godinu u nizu pričaju o nama, znači to je sigurno dobar znak...

Top 8 za Let 3, top 10 za Srbiju, ne preterujmo uz sav optimizam..
Gurao nas je i Mika prošle godine koji takodje nema nekog ukusa, ali smo već bili hajpovani i bukvalno samo nam je falilo još u uživo programu da neko skače i navija za nas i bodri nas i lobira za nas.
Sada mnogo uticajnija osoba lobira za nas, a i da lobira neko manje uticajan, na evrovziji nije bitno ko kaže nego šta kaže, bili smo neprimetni duže vreme i dobro je da nas neko hvali i gura, važno je samo da postojimo i da se priča nešto o nama.
Ranijih godina nas niko nije primećivao dok se Konstrakta nije pojavila, i sada drugu godinu u nizu pričaju o nama, znači to je sigurno dobar znak...
Hahaha Mika nema nekog ukusa?? I odakle ti ideja da Camila lobira za Srbiju? Evrovizija je tek za dve nedelje, ajde popij caj od kamilice, suvise si uzbudjen.

Kako nisu pricali, Bojana i Sanja su postale evrovizijske Goce Trzan tokom sezone. Druga stvar sto su nam pesme/nastupi bili nekonkurentni. Bojana i sa onim digitronom usla u top10.

Niko iz Balkanike engleski nije govorio.

Zabole Letonca za srpsku frulicu na koju poskoci gastersko srce.

Back