rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I to sve nasi ljudi pljuju, i hvataju se za sve sto mogu. Bukvalno na random slici uspeju da nadju sta im se ne svidja i popljuju

I to sve nasi ljudi pljuju, i hvataju se za sve sto mogu. Bukvalno na random slici uspeju da nadju sta im se ne svidja i popljuju
Ne mislim da naše, ima među stranim fanovima grupica koja redovno pljuje po njemu i najglasniji su na twitteru baš po tom pitanju.

Budale! I to im je kompliment., bukvalno ulazim na tviter objavu sa slikama probe i čitam komentare i vidim jedan gde piše kako je ovo najgora proba i da nije potrebno gledati druge probe jer se to već zna....! Bolidnost!

Ne mislim da naše, ima među stranim fanovima grupica koja redovno pljuje po njemu i najglasniji su na twitteru baš po tom pitanju.
E to nisam videla, kako ih ne mrzi da toliko prate i komentarisu nesto sto im se ne svidja... A i ovi nasi bas preteruju.

Jao ljudi, ne dajte nikad takvim ljudima prostora za pažnju...i kada ste vi u pitanju i sad Luka...moja najbolja drugarica i on su kumovi, uvek je imao "hejtere", ali ih je ignorisao...borio se sa samim sobom i pobedio...tako da mesta za mržnju nema, pokidaće!!! Jedva čekam ❤️

Back