rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

To su već baÅ” gluposti i ne bi trebalo Å”erovati ovde sve i svaÅ”ta i pridavati značaj takvim komentarima. To Å”to nije dobio 12 od publike, uopÅ”te ne znači da je ista situacija kao u Poljskoj, čak ni približno.

Ranija slika (možda Vasina?, neko talentovan svakako):

Fuo265MaAAAazUC

Ne znam je li neko pisao, ali videh najavu za emisiju "Na terapiji sa" Slavice Đukić Dejanović - gost će biti Luka. Mislim da se emituje sredom u 22:00h.

Sad sam miran i mogu da spavam. Jeste, imam tu prokletu anksioznost, al kad je u pitanju ucinak Luke na ESCu, miran sam.

Sad jos kad sam se preselio u novi stan, samo da dodju operateri da mi naprave i internet i kablovsku sto je ore moguce kako bih mogao ispratiti ESC.

Nema veze sa dečkom Sare Jo (ako si na njega pomislio).
Lukin je Žiga Janskovec.

Finally, hype is back! :love:

Top su sve slike sa Lukine probe kao i onaj video isječak, očekivao sam od njega promjenu stajlinga al' hajde podnoÅ”ljivo je i ovako a ono Å”to se može zaključiti jeste to da je koncept u suÅ”tini ostao isti (koreografija, rekviziti, stajlinzi), priželjkujem da kadriranje i režija budu ''apgrejdovani'' u odnosu na PZE izdanje pa ću biti u potpunosti zadovoljan (naravno, pod uslovom pa vokalno bude barem na PZE nivou ako ne i bolji).

Srećan evrovizijski mjesec svima koji slave!

Back