rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Jeste napisano sa njegovog profila (nebitno da li ga lično vodi ili neko drugi), mada ne znam ni zašto pridajete pažnju takvim besmislicama.

Jeste napisano sa njegovog profila (nebitno da li ga lično vodi ili neko drugi), mada ne znam ni zašto pridajete pažnju takvim besmislicama.
Zato što mi je smešno i bizarno da se on bavi delom ceremonije u kojoj se odlazećem predstavniku daju zastave zemlje/alja organizatora i da pritom ozbiljno lupeta (pitam se da li bi ga trigerovalo i bilo mu ''drastično neprihvatljivo'' da se mahalo ruskom trobojkom). Sutra će isto tako neko da hejtuje po komentarima sa pitanjima ''zašto se peva posle trodnevne žalosti'' i sl. Bili smo i ostali neotesana zemlja.

Luki treba pozitiva, a ne da mu se kače kojekakvi likovi sa idiotskim komentarima.

Ai4nGZY.jpg

sdsEIwu.jpg

Doslovno je jedna i po osoba na celom forumu uzbudjena oko naseg predstavnika ove godine. Sta ocekivati :( rambababamajaslatkasamifina

Ma je l' moguće da je Srbija koja komentariše po portalima zamerila Luki što je na ispraćaju držao ukrajinsku zastavicu? 💀

Ima stila Luka, baš mi se sviđa kako su se obukli za tu današnju ceremoniju i on i ostatak tima... :cool:
Pri tom, obožavam što je toliko voljen i prihvaćen među fanovima i generalno evrovizijskim novinarima, recimo Wiwike ni za jednog našeg predstavnika u xy godina unazad nisu rekle da je siguran finalista osim za Luku i Konstraktu naravno, uvijek su bila podijeljena mišljenja dok za njega niko nije uopšte ni spomenuo da postoji mogućnost za obrnutu situaciju, što nam je svakako laskanje i želim se iduće sedmice uvjeriti da i kod evropske publike možemo postati miljenici!

Već sutra pf 🤭
Nekako mi je brzo proslo!
Ko planira da glasa za Luku sutra? 🤗
@Milica za tebe znam da hoces. Sakupljas li vecu ekipu za to? 🤭
Ja moram da skupim ekipu za glasanje u sto vecem broju 🤣

Ma je l' moguće da je Srbija koja komentariše po portalima zamerila Luki što je na ispraćaju držao ukrajinsku zastavicu? 💀
Uzas, zato nam drustvo i jeste u fazi raspada! Sramota! Kad vidim tako neke glupave komentare gde vredjaju Luku ili mu zameraju tako neke gluposti, sve mi je jasno zasto nam je stanje u drzavi takvo, kakvo je 🙄

Ja glasam kao RoW mada vjerovatno neću biti od koristi jer će stići više desetine hiljada glasova, pa mojih par neće uticati ni na šta, ali nikad se ne zna 😅

Back