rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ja glasam kao RoW mada vjerovatno neću biti od koristi jer će stići više desetine hiljada glasova, pa mojih par neće uticati ni na šta, ali nikad se ne zna 😅
Sve će uticati 🤗
Jel si ti bese ranije po grupama nase dijaspore delio postove za glasanje? Planiras li i ove godine? 😊

A je l' su objavljene konačno RoW zemlje, ili će to bukvalno biti sve zemlje ikad koje ne učestvuju, pa je samo bitno da se ima prihvatljiva platna kartica?
Jasno mi je da su tu po difoltu u priči evropske zemlje koje ne učestvuju (osim Rusije i Belorusije kontam), ali ako je već "of World", šta je sa doslovnim vanevropskim ostatkom sveta?

@rintintin
This change means that any viewers in a country that is not competing in the contest will be able to vote online for the first time. There will be a Rest of the World online vote in the two semi finals as well as the grand final, there is no calling or SMS options in the Rest of the World vote, votes are accepted through online voting only.

(...) Rest of the World is open not only to those across the world that are not in the European Broadcasting Union, but also those inside the union that chose to miss this year, yet may have previously made appearances, such as North Macedonia, Bulgaria and Montenegro that all appeared in the 2022 contest in Turin.

Sve će uticati 🤗
Jel si ti bese ranije po grupama nase dijaspore delio postove za glasanje? Planiras li i ove godine? 😊
Do prošle godine jesam, onda sam prepustio slučaju sve, ali uzimam zasluge za finale 2018. jer sam tad najviše forsirao to zbog ispadanja prethodne godine kad se nisam aktivirao i zbog mene smo ispali 😅

Do prošle godine jesam, onda sam prepustio slučaju sve, ali uzimam zasluge za finale 2018. jer sam tad najviše forsirao to zbog ispadanja prethodne godine kad se nisam aktivirao i zbog mene smo ispali 😅
I ja sam to ranije radio, ali me tako smara kad krenu da pljuju i prozivaju, tako da mi je bolje da nista ne radim, jer svakako ne verujem da iko od njih glasa, a jedva cekaju da pljuju 🙄

Sutra uveče od 21:00 održava se prvo polufinale 67. Pesme Evrovizije u Liverpulu. Predstavnik Srbije Luk Blek nastupa pod brojem 3. U polufinalima glasa samo publika, te ćemo na osnovu tih glasova dobiti 10 finalista. Samo u slučaju da glasanje publike bude poništeno u nekoj zemlji, koristiće se zamenski glasovi publike predefinisane grupe zemalja, a ako ni to nije moguće, računaće se glasovi žirija koji takođe glasa u polufinalima, ali se njihovi glasovi neće računati osim eventualno u ovom specifičnom slučaju.

Evo brojeva telefona iz svih zemalja sa pravom glasa u prvom polufinalu putem kojih možete da glasate za Srbiju. Pod REST OF WORLD podrazumevaju se zemlje iz ostatka sveta koje ne učestvuju ove godine na Evroviziji (dakle,, ne učestvuju, odnosno ne glasaju ni u drugom polufinalu), a čiji spisak će biti objavljen neposredno pred takmičenje. Glasovi gledalaca iz ostatka sveta prikupljaće se putem veb-sajta https://www.esc.vote/ (obavezno je plaćanje glasanja sa platnom karticom izdatom u toj zemlji) i njihovi glasovi će zbirno vredeti kao glasovi gledalaca iz jedne zemlje učesnice, tj, ostatak sveta će dodeliti poene u evrovizijskom stilu - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena.

Sličica sa brojevima telefona za Facebook / Twitter

cqrbfMs.png

Instagram feed

o2uPCCG.png

2018. sam igrao na kartu 'prozivaju našu tradiciju i zvuk, hajde da podržimo naše i glasamo', nije bilo negativnih komentara tad, pa ni za Nevenu. Za Hurricane su pisali neki kao užas nećemo glasati za takvu pjesmu ali su se javljali i ovi da ih brane i da kažu da se mora glasati za njih jer predstavljaju Srbiju 😅

Ja posto ne moze da se glasa za svog predstavnika, glasujem za Loreen i Kaariju, dobro i za blizance kao znak podrske, eventualno i Pasa Parfeni.

Već sutra pf 🤭
Nekako mi je brzo proslo!
Ko planira da glasa za Luku sutra? 🤗
@Milica za tebe znam da hoces. Sakupljas li vecu ekipu za to? 🤭
Ja moram da skupim ekipu za glasanje u sto vecem broju 🤣
A odakle ćeš da glasaš?

Već sutra pf 🤭
Nekako mi je brzo proslo!
Ko planira da glasa za Luku sutra? 🤗
@Milica za tebe znam da hoces. Sakupljas li vecu ekipu za to? 🤭
Ja moram da skupim ekipu za glasanje u sto vecem broju 🤣
Jaaaa. Plus nasla zrtvu za gledanje i glasanje.

Ako misle da ne treba da prenose Esc zbog situacije, onda ne treba da ga guraju ni na Rts 3. Život treba da nastavi dalje, strašni događaji su za nama, ne ponovilo se, ali ne smatram da je rešenje da "zatvori se u kuću", "nemaj život i zabavu"...meni je besmisleno što su se odlučili za ovo.

U prevodu, predstavnika Srbije koji će pevati uostalom i za tragično nastradale, neće gledati Srbija, već će to možda učiniti 1% ljudi koji budu gledali tv, budući da ja šer RTS 3 generalno mizeran. U isto vreme, RTS najavljuje da će večeras u udarnom terminu na RTS 1 emitovati "Na večeri kod Kebe" gde će Keba i sivrati i pevati.​

Back