rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

A najjače bi bilo da se napokon desi onaj scenario da uđemo u top 10 i da se svi živi pitaju kako. 😁

Ako lošije prođe od Balkanike to onda otvara rizik: kakva će biti reakcija RTS-a. Vidi se da su uradili sve što je bilo do njih, potrošili su nekoliko stotina hiljada evra što u PzE što u sam odlazak u Liverpul i uložili su veliki trud da Luki obezbede dobar nastup i sve, samo sad fali da se posle eventualnog flopa javi neki matori urednik ili Bujke starac od stotinu ljeta i kažu "e, vidite kako smo loše prošli, aj sledeće godine interno, jeftinije je".

Olja jeste maherka, ali ako rukovodstvo RTS-a (a pod tim mislim na Bujketa i UO koji se inače ne miriše naročito sa Oljom i koji je čak pravio dramu oko troškova za ESC, setite se toga) uskrati podršku za Projekat:Evrovizija, ona tu može samo da se slika, a i mi sa njom.

mislim da će i žreb dosta reći kako smo prošli. zato je ovaj sistem i užas. treba da se da slobodno da se biraju pozicije žrebom. kakvi kurčevi producenti. aj nek stave jednom usranu švedsku na neko loše mesto.
Pa zamisli da Loreen izvuce #2 kakav bi to kolaps bio

Iskreno ne mislim da bi neki loš plasman uzdrmao RTS jer mi ne deluju nešto zainteresovano za ESC ove godine. I zbog cele ove situacija a i pre toga nekako je entuzijazam bio slabiji kod njih.

Mislim nije se odrazilo na nastup i ostalo, ali nekako mi nisu delovali u hajpu niti da imaju neka očekivanja.

Pa Duska je u jednom intervjuu rekla "kad nismo sa Konstraktom uspeli da pobedimo, tesko da ce nam se u skorije vreme ponoviti takva prilika".

Mislim da se nece desiti nista epohalno ako zauzmemo neko 16-20 mesto. To bi samo bio znak da umetnicki performans i pesme sa porukom ne moze svako da prenese i da je nerealno ocekivati od strane publike Konstrakta efekat. U najgorem slucaju vracamo se domacem komercijalnom zvuku ili ce se otvoriti vrata za pop izvodjace aka Filip Balos i ostali

pa to ko će nastupati sledeće godine ne zavisi od RTS već od onog ko se prijavi.

a Anja Rogljić je već ove godine napustila PZE pa je festival ostao. ne vidim da je on vezan za Oliverinu sudbinu. Olivera je ionako ove godine delovala kao jednom nogom u vratima lol

Anja Rogljić je bila izvršni producent ili kako joj se već zvala titula Beovizije/PZE od 2018. do 2022. Ona je otišla prošle godine i sad j zamenio ovaj Uroš koji je šef PZE. Ne vidim da je to uticalo na išta.

Olivera kad ode sa pozicije urednice zabavnog programa sistem nastavlja da radi normalno i to je to. Bitno je da tu ima i nekih mlađih ljudi u celoj toj priči koji kapiraju moderne trendove

Back