rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Nastup iz pf još nije prešao milion. Kad se ovo desilo poslednji put? 2018? 😭
i u životu među ljudima nema hajpa za njega, doslovno 0

realno nije ubo srpski sentiment. Najmanje "srpska" pesma u zadnjih 10 godina po pitanju onoga što se sluša i prolazi kod nas. Zato mi je posebno i draga, pogotovu što je nešto tako alternativno uklopio sa srpskim da zvuči jako dobro.

Generalno šteta ako budemo nisko, ali barem smo eto ušli u finale. Neću imati mental breakdown kao što sam imao sa Egretom na PZE😭

Ovu temu definitivno treba okaditi.

4333584_0461d.gif

iskreno očekivao sam stranci da više svršavaju na pesmu. Nešto u poređenju sa Hatarijem, samo manje eksplicitno.

ja mislim da je dobro ovako pošto smo sad dva dana unapred mentalno spremni da potencijalno ljubimo dno. Sve više od toga će biti samo bonus.
Jao mene to svesno i plansko spuštanje kriterijuma da slučajno ne ispadne da neko nije iznad situacije malo i smara lol, razumem da ovde ima ožiljaka na duši but still, jbt do ujutru će ispasti jao samo da ne budemo bottom 5 😅

ja vas opet najlepše molim da se saberete i da ne dramite, neće se desiti ništa epohalno. Srbija je upravo zabeležila peto uzastopno finale, svi pobednici NF od 2018. su ušli u finale. RTS tu neće ništa menjati, pogotovo što smo mi bili u jednom od najtećih pf u zadnjih par godina.

Još ne znamo kako će Luka proći u finalu, ali mislim da je to za RTS sada sekundarno pitanje. Konkurs za PZE24 će biti raspisan krajem leta i to je to.
I Madjari su nanizali 8 uzastopnih finala od 2011. do 2018, pa su se povukli nakon prvog kiksa. A zemljom im pritom vlada slican lik kao ovde...

Koliko je smiješno, pet puta zaredom prošli u finale i sad drame da će možda ukinuti festival jer Luka neće u top 10, jao živote. Hrvatska ispadne 2784949 puta zaredom, a HRT svejedno potpiše ugovor s Opatijom za naredne 3 Dore, kakvo ukidanje festivala šta, šta vam je.

Ovo je malo surovo, al’ nije smak svijeta ne biti u top 15 ili lizato dno u finalu. Riješite se te fiksacije pobogu. A očekivati top 10 s ovim paketom, nažalost, nije realno

Čovek upućen u RTS kao niko na ovom forumu. Obožavam tvoje postove o RTS-u. 😍 Koje je tvoje predviđanje za narednu godinu i RTS na ESC?
Znam samo da Duška ostaje u timu, žena je k'o DB, svi su smenjivi, i Olja i Bujke i Vučić ali ona preživljava sve.

Koliko je smiješno, pet puta zaredom prošli u finale i sad drame da će možda ukinuti festival jer Luka neće u top 10, jao živote. Hrvatska ispadne 2784949 puta zaredom, a HRT svejedno potpiše ugovor s Opatijom za naredne 3 Dore, kakvo ukidanje festivala šta, šta vam je.
I Madjari su nanizali 8 uzastopnih finala od 2011. do 2018, sto nikada nisu uspeli, pa su se povukli nakon prvog kiksa.
A zemljom im pritom vlada slican lik kao ovde.

Ovo je malo surovo, al’ nije smak svijeta ne biti u top 15 ili lizato dno u finalu. Riješite se te fiksacije pobogu. A očekivati top 10 s ovim paketom, nažalost, nije realno
Neprofesionalan pristup ESCu iz sredine prosle decenije nas je naterao da izgubimo poverenje u RTS.

Bogami kako je Vule krenuo zadnje nedelje da se meša u sve pa i u masakr dece ne bi me čudilo da u nedelju uveče organizuje konferenciju za medije povodom Evrovizije.

Back