rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

njemu smo posvetili dovoljno pažnje, sad treba da se okrenemo važnijim stvarima, npr. kako zadržati Olju u Takovskoj i unaprediti je u doživotnu urednicu redakcije Zabavnog programa.

Peti nastupamo izmedju Poljske i Francuske
sasvim korektno (y)

5. mesto je u polufinalima baš izvuklo pesme, Portugalija i Belgija su baš živnule redosledom. Još idemo posle polukuvane režimske pevaljke pa ćemo i da se istaknemo

Možda i nije toliko crno:unsure:

Francuska da nas poklopi lol ne svidja mi se broj ali deluje da EBU zeli da pobedi Finska

Pa ko drugi....nema nama spasa dok se mi sami mrzimo..
Zanimljivo je da ''autosovinisti'' masovno gotive i Mocnog Luku i Boginju Konstraktu, dok su u stvari pravi i istinski autosovinisti oni koji masovno pljuju Mocnog Luku i Boginju Konstraktu.

Meni je okej, moglo je možda samo Francuska 5. a mi 6. , ali i ovako je ok. (inače ne vidim razlog za toliki hajp Francuske ni oko pesme ni oko nastupa) .. ne znam kako je Luka prošao, ali i u prošlosti dosta njih koji su prošli odlično na tvt su dobili 5. poziciju (Sergej, Manizha, Cesar, Freddie

Sta znam, nekako mislim da ako neko zeli da glasa za Luku glasace nezavisno od rednog broja. Pogotovo zato sto i nema nekim mracnih pesama u finalu. Pa ko voli mracno nek izvoli na Luku 😍

Back