rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Umro sam kad je spomenuo da je došao kraj pOlUgOliM plesačicama 😭😭😭

Možda je lowkey mislio da počinje era golih plesačica pa da sebe ugura dogodine u Šve*sku 😍

I dalje mi je prisutan gorak ukus u ustima zbog našeg ovogodišnjeg rezultata, iako je već prošlo par dana...
Ipak mi je svakako na neki način drago što nas je Luka predstavljao jer da ove godine nije pobijedio na izboru i samim time dobio kartu za Liverpul, mislim da se nikada više ne bi ni prijavio, moj drugi izbor je bio Filip, pjesmu dan-danas obožavam i smatram da smo imali gotov paketić još na PZE ali je ovo bila Lukina godina, smatrali smo (barem većina nas ovdje) da je veći potencijal po pitanju plasmana plus Baloš svakako nije ni bio u najužem krugu favorita...

Ove godine smo malo zajahali na talasu prošlogodišnjeg hajpa i podstaknuti dobrim plasmanom, nadali smo se da će dobar dio Evrope prepoznati ovaj žanr i cijeniti performans te da će biti televota sa više strana (dijasporski glasovi su se naravno podrazumijevali, ne u uobičajenoj mjeri ali ne i da budemo totalno iskulirani), međutim ispostavilo se da smo ostali bez podrške i jednih i drugih, jednostavno nije kliknulo kod gledalaca i šta da se radi, za razliku od prošle godine rizik se sada nije isplatio i umjesto topa dobili flop, barem znamo da nam nije upalio ovaj dark electronic i da dogodine probamo sa nečim novim.

Svakako se Srbija pokazala kao progresivna evrovizijska zemlja koja je imala hrabrosti da u par godina izmjenja nekoliko žanrova, za razliku od tipa Italije koja godinama iznova šalje muške baladetine ili Švedske koja ne odustaje od svojih skandi-pop šlagera.

Sve najbolje Luki u nastavku karijere želim, meni je svakako jedan od najdražih naših predstavnika a volio bih za početak da ostane malo u tom evrovizijskom ''balonu'' što mu može biti dobar temelj za neki veći uspjeh, isto bi mogla pasti neka saradnja u vidu kolaboracije sa ovim učesnicima sa kojima je postao baš blizak (Alessandra, Remo, Teya i Salena), baš bi bila šteta da se i to njihovo druženje okonča sa završetkom Evrovizije! :giggle:

evrovizijskom ''balonu'' što mu može biti dobar temelj za neki veći uspjeh,
Ne znam, vidi se da je baš fokusiran na London, a u budućnosti nisam sigurna koliko će se "ESC balon" preklapati sa londonskim...

Videćemo da li će se Englezi vratiti svom starom podrugivanju, ili će možda ovogodišnja organizacija (uz povećanu globalizaciju i prisutnost u Americi) dodatno približiti Evroviziju Englezima...

isto bi mogla pasti neka saradnja u vidu kolaboracije sa ovim učesnicima sa kojima je postao baš blizak (Alessandra, Remo, Teya i Salena), baš bi bila šteta da se i to njihovo druženje okonča sa završetkom Evrovizije! :giggle:
Je l' beše ovde neko pisao da Teya posle Evrovizije ide u Berlin da radi kao tekstopisac? Ne sećam se odakle mi to... I ne znam da li je istina...

Za sada je Luka najavljivao saradnje jedino sa Balošem i sa Elenom Kitić...

FwHgWTmXwAIQK9X

Ovaj "lotosov cvet" mi je možda i najbolji deo koreografije 😍
Malo me nervira što su Kostja i Žiga asimetrični, al' srećom su u polumraku pa se to ni ne vidi...

A kostim me i dalje oduševljava 🥰

Ne znam, vidi se da je baš fokusiran na London, a u budućnosti nisam sigurna koliko će se "ESC balon" preklapati sa londonskim...

Videćemo da li će se Englezi vratiti svom starom podrugivanju, ili će možda ovogodišnja organizacija (uz povećanu globalizaciju i prisutnost u Americi) dodatno približiti Evroviziju Englezima...
Da, pa u svakom slučaju ga ne košta da proba, ''esc balon'' mu ne može odmoći iako odluči da gradi karijeru u Londonu a može mu dosta toga donijeti, to govorim najviše iz razloga što vidim da se baš sprijateljio sa više izvođača iz različitih zemalja pa bi fakat moglo doći i do neke poslovne saradnje bez obzira što se takmičenje završilo... Eno Teya je napisala da će se vidjeti uskoro u Londonu, možda već i imaju nešto u planu.

Za sada je Luka najavljivao saradnje jedino sa Balošem i sa Elenom Kitić...
Može i u Srbiji probati nešto, još dok je sada ''svjež'' u javnosti zbog tek okončane Evrovizije, volio bih da on i Teya snime neku kidalicu na srpskom! :love:

Back