rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Šta to znači mahač zastavom? Nije toliko važno da li je ispred ili iza, bitno da je zastava tu, jedino što se primetilo je da je nekako brzo protrčao, kao da se stidi publike ili čega već, dok su se drugi više radovali i malo bolje "pozirali".

Šta to znači mahač zastavom? Nije toliko važno da li je ispred ili iza, bitno da je zastava tu, jedino što se primetilo je da je nekako brzo protrčao, kao da se stidi publike ili čega već, dok su se drugi više radovali i malo bolje "pozirali".
Pominjao je često da ga dotiče globalna bol, i jednom samo negde da nije neko ko imače maše zastavom...

To smo i videli u praksi na pre-partiju iz Izraela...
Da ne citiram svoj tadašnji post (čini mi se da nije dozvoljeno citirati sebe), u svim ostalim situacijama u Izraelu je bio najveća zvezda (bukvalno su svi pored njega delovali kao osnovci), dok se na slici sa zastavama (sa Hrvatima i Slovencima) sakrio iza tih zastava (čim je trebalo da se maše zastavom odjednom je bio nevidljiv 😆).

Luka jeste predstavnik Srbije, ali je u svemu mnogo univerzalniji 🥰

To se vidi i u činjenici da smo ove godine imali u timu Slovence kao igrače, Libanca i Engleza kao producente, Britanca pakistanskog porekla kao scenografa, Britanca kineskog porekla kao menadžera, i Španca za grafiku...

Luka je pre svega građanin sveta 🥰
(A čini mi se i većina umetnika s tog predstavljanja, sumnjam da su slučajno svi krili zastave iza sebe...
Lično sam ubeđena da bi i Luka sakrio zastavu iza sebe da nije bilo tužnih dešavanja početkom meseca...
Kao i da ne bismo čuli izjave ljubavi prema Srbiji i zahvaljivanje Srbiji na kraju nastupa...
Izjavio je u nekoliko intervjua posle masakra da mu je tada domaća bol bila bliža i važnija od globalne boli...

Pretpostavljam i da mu je nelagodnost prilikom mahanja zastavom bila razlog da tako protrči...)

Luka je u skoro svakom intervjuu, koji sam imala prilike da čujem i vidim, spominjao svoju anksioznost. Pred početak PZE, smo ovde imali konzilij na temu njegove psihe.
Kako god, njegov jučerašnji intervju, nakon povratka u zemlju, pokazuje da je tu anksioznost pobedio. Sam je rekao da je ranije imao problem da peva i pred 50 ljudi, ali sad je uspeo da pobedi svoje stahove i otpeva pred više od 10 000 ljudi.
Takodje, taj intervju sa aerodroma, bi trebao da bude primer kako prihvatiti neuspeh. Momak je rekao: "Dao sam sve od sebe, plasman nije kakav sam očekivao, žiri i publika imaju pravo da im se nešto ne svidja, ali tamo sam doživeo toliko lepih stvari da zbog par bodova to ne može da pokvari".

Meni njegov najdraži intervjuu, koji pokazuje da je kao ličnost sazreo jer nema negativnih emocija ni prema sebi, ni prema drugima zbog neuspeha jer kako je pametno shvatio i rekao: "U mojoj glavi postoje mnogo veći problemi od plasmana na Evroviziji."

Svakom psihoterapeutu je cilj, da klijent tako doživi značajne dogadjaje i eventualni neuspeh: Daj sve od sebe, ako ne uspe seti se da ima i većih problema i ne mrzi nikog zbog toga već se raduj što si imao priliku.

Daj sve od sebe, ako ne uspe seti se da ima i većih problema i ne mrzi nikog zbog toga već se raduj što si imao priliku.
Doduše to je baš spominjao u nekoliko navrata, ne samo u ovom poslednjem intervjuu...
I jeste dao sve od sebe...
(RTS je pravio klipove kako rade na nastupu bez pauze, do poslednje večeri nisu išli ni na jednu žurku, čak i pre tragičnih događaja...)

Poslednje veče, iliti party time:
FwIexhlaYAARELa

Zanimljivo kako se kod nas publika i ziri gotovo udruzili kad je u pitanju kome dati bodove. Jedino Norveska dobila samo od publike a Spanija samo od zirija, ostalih 9 zemalja, dakle :fr: :it: :cz: :se: :fi: :il: :at: :si: :hr: dobili svi i od publike i od zirija koji bod.

Iduce godine obavezno Tairovic, cak se modernizirala u najavi novog albuma. Ako moze Noa, moze i Tea

Back