rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

ali mi nemamo kršteni tallent show, za razliku od svih zemalja, gde se peva i takmiči sa pop i rok muzikom na engleskom, to bi, i sami znate moglo dosta da pomogne i za samu Evroviziju, prilikom odabira takmičara...
Operacija trijumf prepuna odličnih i harizmatičnih pevača, svi su pušteni u vc šolju.
Imali smo 2 sezone x faktora sa baš odličnim pevačima koji ne znam ni gde su a ni šta rade danas. Hrvatska ima the voice ali ne znam da li je neko postao uspešan, izuzetak su nekoliko njih koji su bili na Dori/evrvoviziji i od karijere je to to.
Takvi formati kod nas ne prolaze, a zaista dolaze takmičari koji odlično pevaju i imaju harizme.

• Sad
Reactions: Mrm
Na brzinu uradih upit u bazi...

1. Endrega 51
2. Petar 42
3. Mrm 35
4. zoRAN mARTINOVIC 29
5. MilanB 26
6. Pokahontas 25
7. zeleni 19
8. Bebi 17
9. Stole 15
10. Dodo 13
za cega je ovo

Operacija trijumf prepuna odličnih i harizmatičnih pevača, svi su pušteni u vc šolju.
Imali smo 2 sezone x faktora sa baš odličnim pevačima koji ne znam ni gde su a ni šta rade danas. Hrvatska ima the voice ali ne znam da li je neko postao uspešan, izuzetak su nekoliko njih koji su bili na Dori/evrvoviziji i od karijere je to to.
Takvi formati kod nas ne prolaze, a zaista dolaze takmičari koji odlično pevaju i imaju harizme.
Dzabe talent sou ako nema jakih kompoziora, producenata, promocije. Pune su nam kante za djubre ljudi koji lepo pevaju.

Čekajte kad budem zahtevao gospel za 🇷🇸 2024, kako ćete me natovariti lobanjama. 😍

Osim autora pop muzike, važno je i da izvođači imaju gde da nastupaju uživo... da pop muzika bude dovoljno slušana za lokale gde se nastupa...

Talent show može da donese popularnost, ali je to sveukupno ipak relativno mali broj nastupa i posle nam izvođači propadnu...

Čini mi se da se stvari popravljaju polako sa novim kantautorima...

Zemlja gruva je svojevremeno morala svoj festival da organizuje...
Prvi Lukin nastup:

Na brzinu uradih upit u bazi...

1. Endrega 51
2. Petar 42
3. Mrm 35
4. zoRAN mARTINOVIC 29
5. MilanB 26
6. Pokahontas 25
7. zeleni 19
8. Bebi 17
9. Stole 15
10. Dodo 13
Ali lobanja je uvedena posle KoNSTRUKTORA.

Back