rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Baba Jelena se od reume i išijasa ne bi sastavila na sceni.

Realno, ona je bila opcija za ESC možda pre 10 godina, ali ona je večita žrtva pa se to nije desilo. A recimo da se 2013. prijavila nema šanse da ne bi pobedila sa samo televote sistemom glasanja. Pustili bi oni nju i sad da učestvuje, ali ne bi nikad pobedila lol, nisu ni ljudi toliko više zagrejani za nju, svaka mlađa zvezda bi je pobedila.

Baba Jelena se od reume i išijasa ne bi sastavila na sceni.

Realno, ona je bila opcija za ESC možda pre 10 godina, ali ona je večita žrtva pa se to nije desilo. A recimo da se 2013. prijavila nema šanse da ne bi pobedila sa samo televote sistemom glasanja. Pustili bi oni nju i sad da učestvuje, ali ne bi nikad pobedila lol, nisu ni ljudi toliko više zagrejani za nju, svaka mlađa zvezda bi je pobedila.
jelena uvek jede govna zena ima komplekse od drugih koji su bolji od nje

A u 🇭🇷 😮🙌
Letovci su stvarno Bogovi igre, poput Konstry...

Attachments

• IMG-20230521-WA0001.webp
    IMG-20230521-WA0001.webp
    49.4 KB · Views: 19
Ali i dalje nelogično da je gledanost pf bila na RTS 3 500k, a onda finale na RTS 1 samo 600k. Pa izdanje na kom nismo učestvovali je bilo gledanije.

Ma zar nisu vec rekli da je gledalo oko 2 miliona? :O

I mene zanima, odakle je ova info sad
Kačio sam ja već podatke o gledanosti. Rejting finala je bio 10,1%, a to je otprilike toliko koliko neko napisa u apsolutnim brojkama, čak i manje jer prema popisu u Srbiji ima 6.647.003 stanovnika, a gledanost se meri za populaciju 4+ godina starosti. Dakle, u proseku je celo finale toliko gledalo, a dva miliona je možda cifra koja pokazuje koliko je njih gledalo bar jedan minut. Prošle godine je finale gledalo nešto više od 1,1 milion. Naravno bar jedan minut je gledalo daleko više.

Ma zar nisu vec rekli da je gledalo oko 2 miliona? :O
Pa to je manipulacija jer ako se ne varam to je broj koliko je ljudi pogledalo bar jedan minut.

I to nije manipulacija samo sad nego uvek kada kazu dva miliona ili koliko god to znaci da je to gledanost barem jednog minita.

Emisiju od početka do kraja uvek gleda mnogo manje ljudi.

Takva je i ta brojka od 500K

Back