rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Ja za Zoricu znam zbog autograma Bake Prase i kako se stara koka zoka nabacivala suptilno Vlahoviću pre 2-3 godine.
51bf30f58c43646aaf7fce76fae93cb8.gif

Samo želim da se ona ne meša više ubuduće u pze i esc vode. Što dalje.

Без Јоване Јеремић и Зоке, национални избор не би био толико гледан и коментарисан. У задње 4 године је Евровизија као нешто поново заживела међ Србима. Можете се смејати, али то је тако.

Без Јоване Јеремић и Зоке, национални избор не би био толико гледан и коментарисан. У задње 4 године је Евровизија као нешто поново заживела међ Србима. Можете се смејати, али то је тако.
Prosečna osoba u Srbiji ni ne zna ko je Zoka5, a tek mi nije jasno kakve veze Jovana ima sa Evrovizijom ☠️

Prosečna osoba u Srbiji ni ne zna ko je Zoka5, a tek mi nije kasno kakve veze Jovana ima sa Evrovizijom ☠️
Не знам да ли знаш, постоје стари људи ака пензоси који не знају да користе интернет и они гледају Јовану Јеремић и читају/читали су Курир (где је Зока радила), Телеграф. Она је свугде писала о певачима и о Евровизији. Моја мајка не би знала да се Евровизија одржава да није прочитала у новинама раније, или тог истог дана кад у Дневнику буде прилог.

Milane, ako pitaš generaciju od 50 - 150 godina o Evroviziji, njihova asocijacija su Marija Šerifović i Žex Joksimović idalje. Dakle, dvorske lude Jovana i Zorica nisu ništa tu uradile, tj. promenile.

I da, za hajp u Srbiji su sigurno odgovorne Jovana Jeremić i Zorica Radulović, a ne činjenica da smo slali najuspešniju domaću žensku grupu i odmah nakon toga Konstraktu sa najboljim plasmanom još od 2012.
Ajmo malo realnosti.

Али ви се понашате као да у Србији од 6+ милиона становника, имате 5 милиона људи између 0-30 година.

Ali Milane, PzE i Evrovizija se ne emituju na Hype, ili Novoj, već na javnom servisu. Bukvalno godinama unazad RTS forsira sve učesnike sa pojavljivanjem prvo u Jutarnjem, sada u JDD. Svi se blamiraju i u Žikinoj Šarenici. Uključuju ih u informativne emisije sa poslednjih proba. Ne može se reći da populacija/publika koju pominješ nema prilike da sazna i za naš izbor i za Evroviziju.

Ako već treba da ocenimo doprinos obe pomenute, onda je to definitivno u domenu zlonamernog tračarenja i lupetaranja gluposti.

Али ви се понашате као да у Србији од 6+ милиона становника, имате 5 милиона људи између 0-30 година.
A ti se ponašaš kao da su bumeri najbrojnija publika ESC

Sad sam onako pustio drugu polovinu nastupa i ne kapiram kako su oni gledali stand-in probu u kojoj kamera pola tog nastupa snima praznu arenu maltene do kraja i bili u fazonu wooow, to mi je super. Ma ae bre.

Jeste režija bila slaba ali i sam koncept nastupa je bio prosjek. Spot (naravno druga priča) mi je bio odličan, ali i na PzE mi je bilo samo ok.

Mada ma koliko da je bolje izgledao nastup u Malmeu, mislim da ne bi prešla na lijevu stranu tabele, uz žiri koji je natrpao jednu pjesmu maksimalno, i uz publiku gdje je top 3 imao skoro 1000 bodova

Pjesma je odlična i to stoji ali očito nije kliknula i izdvojila se u ovom haosu ove godine.

Back