rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Testirali smo žiri ove godine lol

Eto rezultata.

Na kraju zaključak i Breskvica i Princ bi verovatno bolje prosli od onih koji su ih pobedili.
Breskvica bi pokupila poene od dijaspore, imala bi sigurno 60-80, ali kod žirija ni 10 bodova što znači samo 2 ili 3 mesta više... Bolje bi prošla neka veselija pesmica poput Jermenije...

Plan za sledecu godinu nemam niti imam volju posle 20 godina da i razmisljam o tome.

Mislim da smo beznadezan slucaj svakako. Cak i da RTS uradi sve kako treba ziri ce nas unistiti kao Lazanju

Onako na finjaka ga uterali lazanji. Kao evo vam trece mesto, al svajcarac ce dobiti nedostiznu razliku u poenima. A ljudi ce nasesti na to i reci pa sta hocete hrvat je bio treci po ziriju, nisu ga sabotirali. Ma nemoj molim te, ja nisam jeo bunike, niti raso na kruski.

Žiri voli dobro isproducirane nastupe i tako će uvijek biti. Evo Irska jeste imala čudnu pjesmu, ali u produkcijskom smislu savršeno i zato su ih neki žiriji nagradili. RTS jednostavno ne zna da napravi dobar nastup džaba pjesma džaba sve.

Žiri voli dobro isproducirane nastupe i tako će uvijek biti. Evo Irska jeste imala čudnu pjesmu, ali u produkcijskom smislu savršeno i zato su ih neki žiriji nagradili. RTS jednostavno ne zna da napravi dobar nastup džaba pjesma džaba sve.
Ne zna ni irski RTE i to znamo iz viđenog, ali su valjda dali kreativnu kontrolu izvođaču, ili pljunuli ozbiljan keš. RTS ne radi ništa od ta dva.

Sve bi ovo bilo drugačije da je bio PzE sistem, zato Oliveru za supervizora i milina 😌

Da nisu izbacili Holandiju, Nemo bi čak i ubedljivije dobio. Joost-ovi glasovi su se više prelili Lazanji ali nedovoljno.

Zapitam se nekad da li je i RTS možda propustio pesmu i izvođača kao što je HRT sopstvenim nemarom umalo ostao bez tvt pobednika Evrovizije
Pa mozda je propustio priliku ove godine da opet navija za Konstraktu umesto za Teyu. Kontam da bi Konstrakta na staru slavu prikupila brdo glasova, a pritom je i sam nastup bio mnogo bolji nego prerhodni, ma koliko god se nama mozda nije svidelo da se vrati tako rano, sa slicnim(istim) konceptom. Al ne verujem da su bas neku tako kvalitetnu pesmu koja moze da pobedi ostavili van samog takmicenja.

Back