Lazanja je bio vidjen za pobedu i ziri je to sabotirao.Treba slati pesme koje ce biti zapazene. Lazanja 3. po ziriju
Lazanja je bio vidjen za pobedu i ziri je to sabotirao.Treba slati pesme koje ce biti zapazene. Lazanja 3. po ziriju
Ajd prvo da vidimo sta bi bilo kad bi se RTS potrudio, taj test jos nismo prosliMsm i sa RTS i bez sta god Srbija posalje nas ziri sahrani.
Breskvica bi pokupila poene od dijaspore, imala bi sigurno 60-80, ali kod žirija ni 10 bodova što znači samo 2 ili 3 mesta više... Bolje bi prošla neka veselija pesmica poput Jermenije...Testirali smo žiri ove godine lol
Eto rezultata.
Na kraju zaključak i Breskvica i Princ bi verovatno bolje prosli od onih koji su ih pobedili.
Pa Kaarija je bio 4. a pesma ni jednog ni drugog nije nesto za sta ziri glasa obicnoLazanja je bio vidjen za pobedu i ziri je to sabotirao.
Meni je dovoljan Lazanja kao test.Ajd prvo da vidimo sta bi bilo kad bi se RTS potrudio, taj test jos nismo prosli
Ne zna ni irski RTE i to znamo iz viđenog, ali su valjda dali kreativnu kontrolu izvođaču, ili pljunuli ozbiljan keš. RTS ne radi ništa od ta dva.Žiri voli dobro isproducirane nastupe i tako će uvijek biti. Evo Irska jeste imala čudnu pjesmu, ali u produkcijskom smislu savršeno i zato su ih neki žiriji nagradili. RTS jednostavno ne zna da napravi dobar nastup džaba pjesma džaba sve.
Somborska RamondaKad ce nama nastup platiti zdenka sir
To sam se i ja pitaoZapitam se nekad da li je i RTS možda propustio pesmu i izvođača kao što je HRT sopstvenim nemarom umalo ostao bez tvt pobednika Evrovizije
Pa mozda je propustio priliku ove godine da opet navija za Konstraktu umesto za Teyu. Kontam da bi Konstrakta na staru slavu prikupila brdo glasova, a pritom je i sam nastup bio mnogo bolji nego prerhodni, ma koliko god se nama mozda nije svidelo da se vrati tako rano, sa slicnim(istim) konceptom. Al ne verujem da su bas neku tako kvalitetnu pesmu koja moze da pobedi ostavili van samog takmicenja.Zapitam se nekad da li je i RTS možda propustio pesmu i izvođača kao što je HRT sopstvenim nemarom umalo ostao bez tvt pobednika Evrovizije