rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

HRT ima srece i spremnosti da daju sponzorima da uloze u nastup, RTS nema ni srece ni pameti.

Zali boze, bolje da je BHRT u EBU umesto RTS. Samo skupljaju prašinu.

Testeriši, Dragomire!
omg-laughing.gif

Mi ne možemo da prihvatamo novac sa strane u vidu sponzorstva jer naš zakon o javnim servisima takvu vrstu prihoda ne prepoznaje. Mi kao punopravna članica I BI JUa imamo ekskluzivno pravo da...

Ajd da su nam predvidjali poslednje mesto pa da na neki bizarni nacin razumem ovo, ali predvidjali nam udobnu kvalifikaciju dok RTS nije sjebao nastup. A sad slave sto im se Bog smilovao da budemo 10. mesto.

treba da organizujemo forumsku igrucu kako bi izgledali neki kultni ESC nastupi na ESC da ih je režirtala Milica Soldatović Mikić, a šef delegacije bio velelepni Uroš Marković. :love:

nakon propale Mije Domšić i HRT je za RTS zadnje dve godine postao POJAM kako se rade nastupi. Mislim šta ja pričam od njih je često i RTCG imao bolje nastupe, HRT svemirski brod za njih.

Nakon nastupa počeli da opadamo svuda redom, čak i na aplikaciji gde smo bili blizu top 10 sad blejimo na 18. mestu ukupno i 22. u finalu LOL.

svima se nekako ta pesma desi, a tek što im se desi nastup, a nama nikako da se desi :( eto kad nemamo sreće, ali desiće se valjda i nama, to tako padne s neba sve pa se desi

Sutra će se održati proslava prolaska u finale evrovizijske delegacije Srbije i uspeh RTS Zvuka. Prisustvovaće Teya Dora i neki učesnici dosadašnjih izdanja PZE-a.
mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu, provukli smo se u finalei to za 6 poena i oni sad kao slave nesto....

Bicemo mozda drugi, treci iduce godine. A sad da nazdravimo za 10. mesto u polufinalu

Back