Stefan28
Ekspert
Da, baš je falio suvi led, vatra, ali prošle godine ni za suvi led nisu hteli da daju lolI nastup je bio prazan, vatra na led-u
Da, baš je falio suvi led, vatra, ali prošle godine ni za suvi led nisu hteli da daju lolI nastup je bio prazan, vatra na led-u
I sad su skoro sve potrosili na probamaDa, baš je falio suvi led, vatra, ali prošle godine ni za suvi led nisu hteli da daju lol
Ma da dobio bi 0 od žirija, a tu jedino Sajsi možeš da računaš nešto da da. Šerif bi lupio nulu i još bi se zgražavaoJa ne mogu da zamislim da RTS stvarno dozvoli da Desinger pobedi lol
Ne sećam seA ko je radio tu režiju?
Možda je Olja veliki fan, javno sluša Bečku Filharmoniju i četri skida rejva uz čokoladu.Ja ne mogu da zamislim da RTS stvarno dozvoli da Desinger pobedi lol
Mislim da je neko od njegovih prijatelja iz UK, nebi me čudilo da je iz Liverpula pa je imao i svoj stan da spava i sveA ko je radio tu režiju?
RTS platio negde u nekom selu pored Malmea blamAli što su Srbija i Moldavija bile u nekom hotelu udaljenom od svih nmg
Diskutujemo o tome da li da posaljemo sledece godine samo Desingericu ili njega, ali u duetu sa Milicom ili Barbarom i ubedljivo pobedimo na Evroviziji u Švajcarskoj, jer to je ono što Evropljani vole i za šta će masovno glasati sledeće godine, to je tele BAIT
Ovo kao FSS kad je pustio vatromet zbog prolaska Srbije na EURO a utakmica završena 1-1 sa BugarimaSutra će se održati proslava prolaska u finale evrovizijske delegacije Srbije i uspeh RTS Zvuka. Prisustvovaće Teya Dora i neki učesnici dosadašnjih izdanja PZE-a.
Beda na bedu oooooooAli što su Srbija i Moldavija bile u nekom hotelu udaljenom od svih nmg