rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

darijakisic-darija-kisic-tepavcevic.gif

Režiju nastupa Luke Bleka je radio uposlenik Miodrag Kolarić i meni ima iste probleme kao i kod Teye. Pokušaj da se prebaci na veliku scenu, počne ok, a onda vrlo brzo se vidi siromaštvo i beda, naročito na kraju nastupa gde treba arena da se sruši, ono prducne onaj dim malo.

I ima gomila nekih statičnih, dosadnih TV kadrova. Pa neki isto iz ćoška u drugom refrenu, to je valjda RTSu omiljeni kadar lol

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1829563/Marija-Serifovic-o-Desingerici.html

Šerif o Desingerici:

"Ko je čovek? Nemojte me maltretirati! Ja smatram da ispod ovog neba ima mesta za svakoga, što srpska muzička scena i pokazuje, ali ja biram šta slušam, šta pevam i šta komentarišem. Takođe, vodim računa šta plasiram svojoj civilizovanoj publici", zaključila je Šerifovićeva.

Znači smatra da Desinger nije civilizovan, a ako nema blagoslov Šerifa nema ni blagoslov RTSa. To je bar jasno...

Mozemo biti civilizovani i necivilizovani na isto se hvata kad smo najveca beda. Nisu oni u stanju nista da plasiraju ni foru, ni baladu ni treskavac.

Diskutujemo o tome da li da posaljemo sledece godine samo Desingericu ili njega, ali u duetu sa Milicom ili Barbarom i ubedljivo pobedimo na Evroviziji u Švajcarskoj, jer to je ono što Evropljani vole i za šta će masovno glasati sledeće godine, to je tele BAIT ;)

bilo bi dobro da se napravi neki podcast sa Hurricane, Konstry, Luke/om i Teyom da pričaju o tome kakav su odnos imali sa RTSom tokom ESC

Back