rs Srbija 2025: Princ - Mila

Šta je briga, ekskurzija bez ikakvih troškova već godinama unazad, kome se ne bi osladilo. 💀 Usput, ne znam da li je ikome više interesantno njeno cinično i blamantno komentarisanje.

Dobro ima Duška stvarno razno raznih ispada, lupetanja i komentara ali ja nekako ne mogu da zamislim Evroviziju bez nje. Valjda zato što sam odrastao uz nju. Žena je ostavila neki pečat, a i svi kažu da je privatno mnogo draga. Ja je ne bih menjao, niko nastupe ne može da dočara kao ona.

Nikad čuo, za sve ove godine znam samo da vaskrsne kad se bliži Esc.

Primetno duplo veća elipa Srbije nego ekipa Grčke. Dajte rezultate, gospodo.

Valjda će za koju godinu u penziju.
Ako je zdravlje posluži najmanje za 5 godina. Nisam sigurna da li ima 58 ili 56 godina.
Pojavljuje se Duška ponekad u PR službi. Sećam se da sam je gledala kako predstavlja novu programsku šemu RTS, novogodišnje programe, neke humanitarne programe i manifestacije koje organizuje RTS kao oni koncerti povodom 60 godina televizije. Njeno je da piše saopštenja za javnost i da nije Evrovizije, možda se 2 puta pojavi na televiziji.

Mnogo bi bolji utisak ostavio da su umesto momaka, četiri žene u ovim kostimima. Ni to ne bi bilo nešto spektakularno niti potrebno ali ako već mora da bude neko pored njega na sceni, bolje devojke kad već peva o Mili.

Mene ovo prizivanje wine moms koje bi se potencijalno napalile na Princa i glasale za njega podsjeća na situacijom sa Estoncom Ukicom od prije koju godinu kad su mnogi prognozirali da će dotični na konto svoje ljepote i zgodnoće privući glasove žena u srednjim godinama, do čega na kraju naravno nije došlo...

Jeste, eto baš će sad tamo neka 55-ogodišnja domaćica Rejčel iz irskog Korka uzeti da glasa za Princa samo zbog toga što joj je privlačan a da je pri tom pjesma ni ne dotakne, zapravo jedine evropske mamike na čije glasove možemo računati su naše dijasporašice rasute po bijelom svijetu i upravo su one glavna ciljna grupa.

Dijaspora i samo dijaspora nas može poštedjeti ispadanja (kao i skoro svaki put do sad lol) a tako će biti sve dok budemo slali pjesme čiji je krajnji domet da se zavrte na Radio Kuršumlija i na srpskom jeziku koga ostatak kontinenta ne ferma ni 1%, naravno zadesiće se tu i poneki poenčići iz ostalih random država ali to će biti sve nedovoljna sića jer se zna odakle očekujemo one najbitnije - Crna Gora i Austrija.

A i da se proguramo do finala, sahrana žirija nam ne gine jer se nama ne isplati da ''furamo svoj fazon'' kao Portugal koga isti taj žiri napuni tako da i sa 5 televota završe u top 10. 🫴

Samo bih rekla da je dijaspora u Evropi fakultetski obrazovana, otisli su iz Srbije da bi nasli posao. Sumnjam da slusa Princa i tu vrstu “muzike”.

Back