rs Srbija 2025: Princ - Mila

Izgleda okej, samo što ništa od toga ne ide uz pesmu lol
Slažem se, stvarno se vidi da je uloženo mnogo truda ali mi i dalje nikakve veze sa pesmom nema. Nadam se i da će se izboriti sa dobre kadrove. Po slikama bi stvarno rekao da idemo u finale.

Čeh i Princ da se zamijene za kostime i igrače.

To je što je, igrače i koreografiju ne može mijenjati, ali bolje bi bilo u bijelom da je. Zakomplikovali su previše, bespotrebno, kontam da bi sa nastupom koji je isti kao spot izgledalo bolje i jednostavnije, ali opet kažem, valja vidjeti cijeli iskadriran nastup

Ne dopada mi se koncept nastupa. Dobro izgleda vizuelno ali i ja mislim da je promašena ciljna publika. Bilo bi daleko bolje da je ostao PZE nastup i da se samo prilagodio ESC sceni uz, eventualno, par izmena. Nema ovde mnogo prostora da se izmišlja topla voda.

Bilo bi mi žao da pesma ispadne jer mi se sviđa ali ovo "kalkulisanje" (tako mi sve to deluje) može lako da nam se obije o glavu.

Ciljna publika je definitivno promašena, ja koliko vidim oni sada ciljaju na strane fanove, a oni nas i dalje potpuno ignorišu. Ne verujem da će se to promeniti do polufinala. I dalje sam skeptičan da će naša dijaspora u nekoj velikoj meri podržati ovakav nastup.

Šta je tu je, definitvno je Filarijev tim za drugu vrstu pesama, a Boško i crveno mi i dalje nije jasno, Grci se ovako nisu oblačili kad već ide na njihovu mitogiju trebao je “Togu” da obuče ili da bude Apoleon bukvalno. 😂

Ciljna publika je definitivno promašena, ja koliko vidim oni sada ciljaju na strane fanove, a oni nas i dalje potpuno ignorišu. Ne verujem da će se to promeniti do polufinala. I dalje sam skeptičan da će naša dijaspora u nekoj velikoj meri podržati ovakav nastup.

Ljudi, krajnje je vreme došlo kada Aleksa sumnja u dijasporu!

plače-miljana.gif

Slike će uvek izgledati dobro, videćemo kadriranje.
Preporučujem da se tokom nastupa ugasi zvuk, imaće više smisla.

Ma mi svakako ispadamo jer je pesma uzasna, ali barem se necemo obrukati sa nastupom
Mislim da ce biti 11. ili 12. na kraju
I dalje mi je zao qualifying streak-a, ali to je sto je

Ljudi, krajnje je vreme došlo kada Aleksa sumnja u dijasporu!
Nije da sumnjam, ako prođemo to će verovatno opet biti zbog naše dijaspore. Oni koji budu glasali prvenstveno će glasati zbog pesme i nastupa sa pze. Ili zbog Princa koga gotove od ranije, njegovog fizičkog izgleda ili šta već, a ne zbog ovako osmišljenog nastupa.

Vizuelno izgleda lepo, ali ostajem pri tome da je koncept promašen.

Back