rs Srbija 2025: Princ - Mila

Svaki put kad kročim u ovu temu

viki-miljkovic-zvezde-granda.gif
Ja sam toliko naloga mutovao da samo vidim gomilu forumasa koji se zale na nesto nevidljivo

Jako dobar osjećaj imam oko ovogodišnjeg nastupa!
Crveno je boja ljubavi i strasti i mislim da će Prins pokidati!
Jako mi se sviđa što najzad imamo konceptualni nastup i što će preneti priču koja je tako relatable.
Prins je vrhunski vokal i pokidaće pevanje, u taj deo niko ne sumnja.
Jedino se brinem za frizuru, jer mislim da je bolje da je kosa puštena, ima zdravu i lepu kosu a i na taj način može asocirati i na Samsona pa da imamo još jedan mit u igri. Jedino ako baš zbog toga nisu odlučili da bude punđa, jer kao da se ne pomešaju dva mita.
Sve u svemu napred Prinse!

Biće klanica između Letonije, Danske i Srbije. Možda se i desi 2023. scenario, ali ovog puta u korist Letonije. Pored svega viđenog zadnjih dana, jedini i najjači adut Princu je samo njegov glas. Čekam isečak da vidim da li više naginje ka Q ili NQ.

Kladionice su u pravu za prvih osmoro + Jermenija i ostaje još to jedno mesto. Luks i Irska sigurno neće dalje, neko će proći iz ove zasigurne trojke.

Kladionice su u pravu za prvih osmoro + Jermenija i ostaje još to jedno mesto. Luks i Irska sigurno neće dalje, neko će proći iz ove zasigurne trojke.
Ne znam baš da li su kladionice u pravu, vrlo lako može da se desi da ispadne recimo Češka koja je podbacila. Luksemburg vidim u finalu, imaju catchy pesmicu. Mislim da nam Danska nije baš neka pretnja, Letonija tu i tamo. Litvaniju bi mogli nekako izbaciti iz igre.

Baš će biti gusto i neizvesno, zato je svaki glas bitan. Treba maksimalno animirati dijasporu da glasa. Nadam se i da su kartice po Evropi spremne. 😁

Iz prvog pf-a bih definitivno odmah mogao da eliminišem jedino Portugal, a iz drugog Gruziju i CG. Ostalo je manje više stvarno sve otvoreno i mislim da će nastupi presuditi.

Sudeći po do sada prikazanom, meni osim Austrije niko nije vizuelno predstavio ništa specijalno i neviđeno. E sad, videćemo kako će to izgledati kao celina, i čekam naš isečak, mislim da će biti dovoljno da procenimo da li prolazimo ili letimo kući u petak ujutru.

Last edited:
Treba ipak sačekati ceo nastup, ne može se baš na osnovu 30 sekundi proceniti da li prolazimo ili ne. Možemo samo da nagađamo jer je izvesno da će se tokom čitavog nastupa nešto dešavati. A pitanje je koji deo će pustiti u javnost. Pretpostavljam ne onaj gde peva ležeći niti deo gde je taj šok efekat.

Iskreno, očekivanja su mi u minusu jer mi se stajling uz ovakvu pjesmu i njenu tematiku ne sviđa, jednostavno ne ide mi ništa ni sa čim ali hajde da ne mračim unaprijed - sačekaću da krene naša druga proba i tizer pa da formiram neko konkretno mišljenje kad mi se u cjelini sklope kockice no za sad mi se čini kao da su htjeli po svaku cijenu dodvoriti se evropskom auditorijumu... Mislim, poštujem to ali maco sa pogrešnom pjesmom ste odlučili biti moderni. 🤌

Princ mi se nakon PZE-a počeo dopadati tj. u intervjuima su dolazili do izražaja njegov odlučni stav i vizija na koji način se želi predstaviti Evropi, pokazao je želju za promocijom i stvarno je dosta toga uradio po tom pitanju (iako su mi Luka i Teya jedni od naših najdražih predstavnika, ruku na srce - nisu se nešto pretrgli sa samoreklamiranjem, doduše Lukina pjesma ionako nije bila za svačije uši ali Teja kao da se predala i prije samog takmičenja jer ni obećavani mashup Ramonda x Džanum nije sprovela u djelo), zablistao je na onim predevrovizijskim koncertima tokom aprila zbližavajući se sa skoro svim izvođačima ali sad je ovim pokazao da je jednostavno operisan od estetike nažalost.

Samo da ne potonemo opet na kladžama za prolaz sutra kad izađe klipić, daj Bože da njegovo samopouzdanje ima i neku potkrepljenost.

Rekla je da joj je u planu mashup tokom live-a na insti, neko od fanova je pitao i ona je bila potvrdila da će se posvetiti malo više promociji po završetku party turneje i prije početka takmičenja.☝️

Back