rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ma ja mislim da on ne želi da snima konkurentne, barem ne u smislu u kojem većina nas doživljava neku pesmom konkurentnom. Poslednjih dana sam slušala intervjue u kojima je više puta istakao da je imao izbor od par pesama sa kojima bi se prijavio na PZE ali da je izabrao ovu jer je nju lično on najviše osećao i da misli da je ispravan put slušati u tom smislu sebe. To što ni meni pesma nije prezentativna na stranu, ali ovo je on lično sam birao pa neka mu bude kako bude.

Jao sa tim repom izgleda kao da brisu pod sa Hajdi. Tu su naravno i kadrovi da se pokaze raskos bine

Ovaj isecak uzas, oni ga vuku, pa s ekao bacakaju... hvala bogu pa lepo peva

Meni se ne sviđa, nadam se da ovo nije “šok deo” i najbolji deo nastupa, loši su kadrovi i kad ga vuku, pa posle toga su kadrovi iz svemira.

Meni nije toliko lose. Ima nekog smisla. Ovi plesaci stvarno izgledaju kao senke, siroki kadrovi na mestu kako se ne bi videlo kada leze i ustaje. Mislim da ovo moze na kraju da bude ok. Svaka mu cast za takvo pevanje u tom polozaju. Cak nam i planine igraju ulogu.

Samo ako je to kada ga vuku “sok” momenat, jako je glupo sto su ga prikazali sada.

Treba neke efekte da ubace na podnom led-u dok ga vuku jer ovako stvarno izgleda kao da brisu pod njime. I da ga vuku ujednacenom brzinom da ne zapinje, i da pusti kosu

Back