rs Srbija 2025: Princ - Mila

A i pitanje je koliko je ove godine nas narod u zemlji, a pre svega u dijaspori gledao ESC. Nama su trenutno mnogo vaznije neke druge stvari.

Meni je jedino žao za mit, izgleda da nisu ljudi prepoznali Orfeja i Euridiku 🙁

Ovaj rezultat sustinski nista ne menja, cak i da smo usli u finale i da nas je ziri podigao, sustina je da je PZE koncept zreo za veliku promenu u svakom smislu. Haremke bi verovatno u finale, Mimi mozda, Tam ili Vukayla tesko, ali to nije ni toliko bitno.

Meni je, kao prvo, neverovatno da mi drzimo NF u studiju bez publike.

Huremke sa nepostojećim nastupom, sa jezivim kostimima i šminkom sa pesmom od dva dinara? Te Huremke? Ili Mimica koja je najavila benger i top nastup pa nam servirala Evu Ras na steroidima? Ta Mimi?
Ne znamo šta bi bilo, ali pobeda bilo koga od njih 2 na PZE bi bila zaslužena dok je Princ bio ipak poguran i magično pobedio iz senke. Svakako bi Haremke koje su imale najveći televote appeal na PZE imale veću šansu od nekog sa kupljenim sim karticama. Kako seješ tako ganješ.

Cestitke Princu na dostojnom predstavljanju, odličnoj interpretaciji i dobrom nastupu. Generalno je i ostavio utisak kulturnog i primjernog momka.

Nema Srbija čega da se stidi, ponoviću opet. Da sam očekivao prolaz, jesam. Steta sto nije zbog njega.
Teya i Luka sa losijim pjesmama po mom mišljenju bili 10.a slomilo se sad na Princu koji je ostao bez finala.

PZE jeste za Srbiju dobar festival, ali već par godina mimo pobjede Konstrakte nijedna pjesma nema potencijal za nesto vise. Nema odavno kvaliteta i paketa za esc.
Radujem se kad se udje u finale i onda tamo od 15 do 20mjesta iako jesu većina predstavnika zasluzili više (Hurricane, Nevena, Balkanika)
To dugo traje, predugo. Od zemlje koja je sto kao SCG što kao Srbija išla uglavnom u sami vrh, do zemlje koja se zadovoljava finalima.

Mozda bi RTS za promjenu mogao sledeće godine da pokusa interno ako ide ciljano na plasman.

I da, ovo sam htio da pitam druge: ljudi, jel' kod vas već 10tak godina (mozda sa izuzetkom 2022 i Konstrakte) oko vas vlada opšta nezainteresovanost za ESC? Niko to ovde u RS bar u mom gradu ne prati, jedva da znaju ko Srbiju predstavlja, godinama je tako.
Nekad smo u osnovnoj školi znali svaku pjesmu, svađali se oko Flamingosa i No Namea 2006, da ne pričam o cd-u 2005 i hitovima.

Ljudi su i zasićenih time a ima i toga da su im se smucila razna desavanja na toj istoj Evroviziji. Od političkog lobija do raznih drugih. Ne cudi me ni malo.

Ne znamo šta bi bilo, ali pobeda bilo koje od njih 2 na PZE bi bila zaslužena dok je Princ bio ipak poguran i magično pobedio iz senke. Svakako bi Haremke koje su imale najveći televote appeal na PZE imale veću šansu od nekog sa kupljenim sim karticama. Kako seješ tako ganješ.
Mani se ćorava posla i klevetanja

Zao mi je i zbog niza, ali to je vise simbolicno, jer nam nista sustinski nije doneo osim jednog petog mesta.

Uzgred, nakon Ukrajine, Svedske i Norveske, po nizu finala, zamenio nas je, na cetvrtom mestu - Portugal 😅

Ja još uvek sumnjam u legitimitet njegove pobede na PZE, hteo je na ESC kupljenim karticama, eto mu ESC, eto mu i odgovarajući rezultat.
I to, i kupovina pregleda, i njegova priča na silu da je favorit a niko ga nije smatrao favoritom. Plus žiri sa jednom nogom u grobu zbog bojkota, a i mi nismo imali konsenzus oko jednog favorita kog bi gurali. Svašta se tu poklopilo, al bilo ne ponovilo se.

Meni žao što nam on u crvenom odelu Boška Jakobljevića neće nositi zastavu na paradi u subotu 🙁

Back